parsitop ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 سلام. خسته نباشيد به دوستان عزيزمدتيه با مشكلي روبرو شده ام مبني بر اينكه از طريق هاست سايت من هر روز بيشتر از 1000 ايميل ارسال ميشه و همين باعث شده كه فضا و پهناي باند زيادي مصرف بشه و هر روز مجبورم ايميلهاي ارسال شده را پاك كنمدر ايميلي كه در پنل هاست براي من به صورت اتوماتيك ارسال شده بود متوجه شدم تمامي ايميلها از طريق يك ماژول ارسال شده:/public_html/modules/sendtoafriendدر ليست ماژولها نتونستم پيداش كنم. لطفا راهنمايي فرماييد كار اين ماژول چيه؟ و چطوري ميتونم اين مشكل را برطرف كنم؟با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digikadeh ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 در جستجو ماژول تایپ کنید ارسال به دوستان یا friend ماژولش رو میاره.(تنظیم مجدد بزن درست نشد غیر فعالش کن ) یه چک کن موجودی پیشرفه پرستا رو ببین فعال کردی ؟ واکنش ها : B.A.H.M.A.N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsitop ارسال شده در آبان 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 در جستجو ماژول تایپ کنید ارسال به دوستان یا friend ماژولش رو میاره.(تنظیم مجدد بزن درست نشد غیر فعالش کن ) یه چک کن موجودی پیشرفه پرستا رو ببین فعال کردی ؟ موجودی پیشرفه پرستا را چطوري ميشه فعال كرد و آيا ربطي به اين مشكل داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 از منوی تنظیمات >> محصولات غیرفعال کنید نه فعال (البته اگه فعاله) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsitop ارسال شده در آبان 28، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2016 از منوی تنظیمات >> محصولات غیرفعال کنید نه فعال (البته اگه فعاله) بله غير فعاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .