limooshop ارسال شده در آبان 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2016 توی قسمت Url بنری که برای لینک کانال تلگرام ساختیم آدرس تلگرام رو به چه صورت تایپ کنیم تا لینک درست کار کنهچند حالت رو امتحان کردم جواب ندادمثلhttp://tlgrm.me/@limooshop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2016 آدرس کانالی که ساختید ببینید چی هست همون رو عینا کپی کنید بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshna ارسال شده در دی 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2017 سلام .من لینک کانالمون رو روی سایت قراردادم ولی از منوی شاخه ها اینکارو کردم ولی تصویرم کوچیکه و میخام بصورت بنر باشه نمیدونم از کدوم قسمت بنر رو ایجاد کنم .لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در دی 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2017 سلام میتونید از ماژول پیکربندی قالب، بنر هاتون رو در جایگاه مورد نظرتون قرار بدید. اگر هم ماژولی در رابطه با بنر دارید که از اون استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .