paknejad ارسال شده در آذر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2016 همراهان گرامی پرستاشاپسلام و درودمن یک ماژول شگفت انگیز به نام Deal Module دارم که قبلا روی سایت لود میشد، اما پس از اعمال تخفیف 10 درصد روی محصولات، در بخش مدیریت محصولات تخفیفی لود می شوند کلا صفحه اصلی سایت سفید می شود. ارور مربوطه هم به صورت تصویر پیوست می باشد. چاااااااره چیست؟سپاسگزارمFatal error: Uncaught --> Smarty: Unable to read template file '/home/banehor1/public_html/modules/megadeal/' <-- thrown in /home/banehor1/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_resource_file.php on line 70 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2016 ممکن است ماژول با نسخه فروشگاه شما هماهنگ نباشد / ورژن پرستاشاپ شما چیه ؟ از همین انجمن گرفتید ؟ قالب چطور ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
paknejad ارسال شده در آذر 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2016 ممکن است ماژول با نسخه فروشگاه شما هماهنگ نباشد / ورژن پرستاشاپ شما چیه ؟ از همین انجمن گرفتید ؟ قالب چطور ؟ ضمن سپاس از بذل توجه شما، نسخه پرستاشاپ بنده 1.6.1.6 هست. این ماژول همراه خود قالب بود.قالب رو از rtltheme گرفتم. خود ماژول Deal-Module نام داره. هنگام تحویل قالب به صورت پیش فرض یک محصول، داخل آن فعال بود. من آن را حذف و یک محصول دیگر از مسیر شاخه مورد نظر تعریف کردم، اما مشکل فوق پیش آمد!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2016 آخرین نسخه انجمن 1.6.1.5 هستاز جایی که ماژول و قالب رو تهیه کردید بخواید تا مشکل رو براتون رفع کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
exoff ارسال شده در اسفند 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2016 سلام پرستای من پیشفرض است و از همین انجمن گرفتم وقتی به بخش ماژول ها میروم صفحه سفید میشود لطفا دلایل سفید شدن این بخش را بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2016 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده. خطا رو اینجا کپی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .