chshop ارسال شده در آذر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2016 سلاممن آموزش ایجاد حامل رو مو به مو جلو رفتم و یک حامل ایجاد کردم یعنی :پاک کردن حامل ها >ایجاد حامل جدید >نام پست پیشتاز>4 تا6 روز>درجه9>آرم > هزینه جابجایی و رایگان زدم خیر >صورتحساب بر اساس وزن از 1گرم تا 1 کیلو >مالیات نه > و قیمت هم 10 هزار سایز و حجم و ... که دست نزدم و پایان همین کارو برای باربری پایانه ها زدم و وزن رو از 1001 گرم تا 10000 گرم زدم و قیمت 20 هزار . تا اینجا بنا به آموزش باید درست باشه اصل مطلب اینه محصول جدید زدم همه کار ها هم درسته هر 2 حامل هم در دسترس دادم و وزن محصول هم زدم 7500 گرم و قیمت 110 هزار . ولی در سبد خرید در هنگام سفارش این رو مینویسه : یک آیتم در سبد خرید شما وجود دارد.جمع محصولات 1,100,000 ریالجمع هزینه حمل ارسال رایگان!مجموع 1,100,000 ریال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2016 واحد پیش فرض پرستا کیلو گرم هست شما به گرم به درستی تغییر دادید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
chshop ارسال شده در آذر 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2016 واحد پیش فرض پرستا کیلو گرم هست شما به گرم به درستی تغییر دادید ؟ نه پیش فرض گرم هست .چون پست پرسید گفتند ما با شما به گرم حساب میکنیم .ایم از تغییر به کیلو گرم : 3 خطافیلد واحد وزن نامعتبر است.از طرفی ریال هم مشکل دارم به تومان هم میگن به درگاه ملت مشکل داره درسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2016 نه مشکلی نداره ، فروشگاهتون باید بررسی فنی بشه تیکت بزنید تا با صرف هزینه کمی مشکلتون رو رفع کنند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در آذر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2016 سلاممعمولا وقتی بصورت مهمان وارد می شی، ارسال رایگان ! مینویسه و به نظرم اون هم بخاطر اینه که آدرسش و محدودش هنوز مشخص نیست و هزینه جابجایی هم صفر هست واحتمال دیگه اینه که ممکنه اصلا شما حامل ها رو به مناطق قابل ارسالت ، متصل نکرده باشی... شاااااید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .