M_AMIN_M ارسال شده در آذر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2016 دوستان سلاممن یه سری محصول تو فروشگاهم دارم که رنگ بندی داره و قیمت هر کدوم از رنگاش متفاوتهچه جوری میتونم منوی کشویی یا کرکره ای زیر محصولم اضافه کنم که مشتری با توجه به نیازس و قیمتا بتونه انتخاب کنه و خرید رو پیش ببره؟؟؟؟؟؟؟؟ یه موضوع مهم دیگه اینکه میخواستم مشتریا وقتی یه محصولی رو انتخاب میکنند محصولات مرتبط با اون رو ببینند شاید دوست داشتن اینم بخرند!! چه جوری میشه این کارو کرد؟؟ماژولی برای این کار هست؟حتی پولی؟ عکس پیوست چیزی رو که میخوام شبیهش شه رو میفرستم براتون. خیلی مهمه برام، منتظر جواب شما عزیزان هستم،کارم واقعا لنگ مونده!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2016 درود ،ایجاد دکمه رادیویی یا همون منو کشویی از قسمت مشخصه ها میتونید وارد کنیدماژول محصولات مرتبط هم بصورت پیشفرض در پرستا با نام محصولات هم شاخه موجود هستموفق باشید واکنش ها : M_AMIN_M 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_AMIN_M ارسال شده در آذر 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2016 درود ،ایجاد دکمه رادیویی یا همون منو کشویی از قسمت مشخصه ها میتونید وارد کنیدماژول محصولات مرتبط هم بصورت پیشفرض در پرستا با نام محصولات هم شاخه موجود هستموفق باشید مرسی از راهنماییتون ولی متاسفانه موفق به انجامش نشدم، یعنی از بخش مشخصه های محصول ویژگی جدید رو اضافه کردم و حتی 2 تا مقدار جدید به اون ویژگی Add کردم ، حالا اینو چه جوری به محصول مد نظرم اعمالش کنم؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2016 توی صفحه ویرایش محصول از قسمت مشخصه ها و ویژگی ها مقدارها رو بهش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_AMIN_M ارسال شده در آذر 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2016 توی صفحه ویرایش محصول از قسمت مشخصه ها و ویژگی ها مقدارها رو بهش بدیدنجام دادم کارایی که فرمودین رو قط یه گزینه مشخصات زیر محصولم اضافه شد ولی منوی کشویی اضافه نشد که مشتری بتونی select کنه و مبلغ جدید بهش اعمال شه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2016 منو کشویی از ترکیبات باید اعمال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_AMIN_M ارسال شده در آذر 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2016 خیلی مچکرم از راهنماییهاتون - کمک بزرگی بهم کردین راستی تو ماژول مربوط به محصولات هم شاخه گزینه خاصی برا تنظیمات نیست در واقع هیچی نیس غیر از تظیمات مربوط به مایش قیمت محصول!!!!پس چه جوری محصولات هم نوع رو میخواد پیشنهاد بده؟؟!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 محصول که اضافه میکنید توی هر شاخه ای که قرار بدید محصولات هم نوع اون شاخه رو نشون میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_AMIN_M ارسال شده در آذر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 محصول که اضافه میکنید توی هر شاخه ای که قرار بدید محصولات هم نوع اون شاخه رو نشون میده موفق باشید خب من نمیخوام همه اون زیر شاخه رو نشون بده میخوام فقط اون محصولاتی رو نشون بده که من میخوامفایل پیوست رو نگاه کنین لطفا ، 3 تا محصول پایین سایت رو که نشون میده طرحش با طرح انتخابی مشتری یکیه و ای یعنی اینکه اگه مشتری این پیشنهادات رو ببینه احتمال خرید محصولات مشابه با طرح های مشابه برا مشتری زیاد است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 پرستاشاپ به صورت پیش فرض این ماژولو نداره که شما بتونید محصولات ماشبه مورد نظرتون رو انتخاب کنید باید درخواست بدید از بخش تیکت تا براتون براورد هزینه و زمان کنن برای نوشتن ماژول مورد نظرتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_AMIN_M ارسال شده در آذر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 پرستاشاپ به صورت پیش فرض این ماژولو نداره که شما بتونید محصولات ماشبه مورد نظرتون رو انتخاب کنید باید درخواست بدید از بخش تیکت تا براتون براورد هزینه و زمان کنن برای نوشتن ماژول مورد نظرتون شاید باورتون نشه ولی از یه روش من درآوردی حلش کردم از طریق لوازم جانبی ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 اون که من در آوردی نیست. بخش لوازم جانبیه دیگه :D موفق باشید ;) ;) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_AMIN_M ارسال شده در آذر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2016 اون که من در آوردی نیست. بخش لوازم جانبیه دیگه :D موفق باشید ;) ;) لوازم جانبی رو اسمشو تغییر دادم گذاشتم (این طرح روی این محصول نیز چاپ شده) قربونت بازم ممنون از راهنماییات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .