movie131 ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 سلام در پنل مدیریت پرستاشاپ در قسمت داشبورد همون بالای صفحه متنی هست که لینک خورده به آخرین نسخه پرستاشاپ موجود لینکش هم برای پرستای اینگیلیسیه . اونو میخواستم کلاً حذف کنم کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 سلام چیزه زیاد مهمی نیست / اگه پرستا 1.5 داشتم بیشتر راهنمایی میکردم یادم نیست / توصیه میکنم حتما از اخرین ورژن 1.6.1.5 برای فروشگاه خود استفاده کنید / نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
movie131 ارسال شده در دی 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2016 سلام چیزه زیاد مهمی نیست / اگه پرستا 1.5 داشتم بیشتر راهنمایی میکردم یادم نیست / توصیه میکنم حتما از اخرین ورژن 1.6.1.5 برای فروشگاه خود استفاده کنید /اتفاقاً 1.5 دارم ازشم راضیم نمیخوام ارتقائ بدمکلاً میخوام دیگه اونو نبینم هر چی توی کدا گشتم پیدا نکرم که برشدارم اگه بگین کجاست ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کتابگرام ارسال شده در فروردین 4، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2018 سلام چند وقته دنبال لینک پشتیبانی تلگرام در قسمت هدر (سمت راست عضویت و ورود کاربر هستش) میگردم پیداش نکردم لطفا راهنماییم کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در فروردین 4، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2018 سلام چند وقته دنبال لینک پشتیبانی تلگرام در قسمت هدر (سمت راست عضویت و ورود کاربر هستش) میگردم پیداش نکردم لطفا راهنماییم کنید ممنون سلام آدرس سایت تان را بفرمایید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .