20reza ارسال شده در دی 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2016 سلام من هنگامی که قیمت ویزه رو بهش درصد میدم و تعیین میکنم تاریخ نمیزنم و تمام گروها رو انتخاب میکنم در اون حالت توی سایت نشون میده اما وقتی که گروه خاصی رو انتخاب میکنم قیمت به حالت اولیه برمیگرده و قیمت ویژه لحاظ نمیشه . مشکل چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2016 روی لوکال و یا یک پرستای خام امتحان کنید اگه مشکل بود ممکنه یک باگ باشه. در غیر این صورت مشکل از فروشگاه شماست و نیاز به بررسی داره. در حالت عادی چنینن مشکلی فکر نمیکنم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در دی 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2016 روی لوکال و یا یک پرستای خام امتحان کنید اگه مشکل بود ممکنه یک باگ باشه. در غیر این صورت مشکل از فروشگاه شماست و نیاز به بررسی داره. در حالت عادی چنینن مشکلی فکر نمیکنم باشه سلام پرستای خام رو نصب کردم باز همین مشکل رو داشت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .