20reza ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 سلام امروز میخواستم یک محصول دانلودی به فروشگاه اضافه کنم این اخطار رو میده http://s8.picofile.com/file/8272789050/2016_10_30_17_23_19.png باید چیکار کنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 از ترکیبات استفاده نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در دی 31، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 از ترکیبات استفاده نکنید ببخشید یعنی چی؟ من دست به تنظیمات نزدم . قبلا ها اخطار نمی داد نمیدونم چجور شده که الان اخطار میده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 موقع تعریف محصول جدید سمت راست چندین تب مختلف وجود داره که یکیشون عنوانش هست "ترکیب ها (در برخی نسخه ها ترجمه شده "مشخصه ها")". اونجا مراجعه کنید و اگر ترکیبی انتخاب کردید اون ها رو بردارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در بهمن 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 موقع تعریف محصول جدید سمت راست چندین تب مختلف وجود داره که یکیشون عنوانش هست "ترکیب ها (در برخی نسخه ها ترجمه شده "مشخصه ها")". اونجا مراجعه کنید و اگر ترکیبی انتخاب کردید اون ها رو بردارید سلام به قسمتی که گفته بودید مراجعه کردم این پیغام رو داد . http://s9.picofile.com/file/8272970418/2016_11_01_9_04_15.png الان باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 مشکل عجیبی دارید. آیا این مشکل رو زمان ویرایش یک محصول دارید یا موقع افزودن محصول جدید هم چنین خطایی میگیرید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در بهمن 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 مشکل عجیبی دارید. آیا این مشکل رو زمان ویرایش یک محصول دارید یا موقع افزودن محصول جدید هم چنین خطایی میگیرید؟ سلام وقتی که میخوام محصول جدید ایجاد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2016 ابتدا محصول رو ذخیره کنید سپس به این تب ها دسترسی خواهید داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در بهمن 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 ابتدا محصول رو ذخیره کنید سپس به این تب ها دسترسی خواهید داشت ببخشید برای همه این مشکل هست که باید اول ذخیر کرد بعد اطلاعات رو داد یا فقط برای من این مشکل به وجود اومده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 همه باید اول محصول رو ذخیره کنن تا به سایر تب ها دسترسی داشته باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .