shikotak ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 با سلام خدمت دوستان نمیدونم شما هم این مشکل دارید یا نه اما جون خودم با این مشکل رو به رو شدم نتونستم جواب درستی تو انجمن پیدا کنم یه موضوع جدید باز کردم. من توی فروشگاهم یک دسته از محصولات دارم که خیلی دوست دارن مجموعه محصولات یک گروه ببرن. مثلا پیش دستی، کیک خوری، شیرینی خوری و غیره را با یک گل و طرح تهیه کنند اما از آنجاکه هر کدوم از محصولات میرن تو یه شاخه بنابراین شاید کسی نتونه و یا به ذهنش نرسه کدوم دسنهه ها رو جک کنه. خیلی از دوستان کالاهای مشابه معرفی کردند اما این امکان فقط محصولات یک دسته رو میاره اما راه حل مشکل تو بخش وابستگی ها تو تعریف هر محصول یک بخش لوازم جانبی داریم. تو این بخش می تونید محصولاتی که مربوط به یک محصول هستند را انتخاب کنید و به این صورت مشکل شما حل خواهد شد امیدوارم براتون مفید بوده باشه واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2016 فقط یه سوالی آیا جایی هست که بتونیم تنظیم کنیم چه تعداد محصول در این بخش نمایش داده بشه؟ بنظر میرسه بیشتر از 6 عدد نمایش نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .