ehsanai ارسال شده در بهمن 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 سلام در تست های سئو به خطای زیر برخورد می کنم، تست کردم و انتقال انجام میشه ولی همچنان خطا وجود داره. اگر تست کردید روش حل رو بگید دامنه باید بهصورت دائمی به آدرس دارای www تغییر مسیر دهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 بازم سوال ناقص با چه ابزاری تست میکنید؟ لینک سایتتون چیه؟ چطوری ریدایرکت رو انجام دادید؟ واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 هیچ امتیازی وجود نداره که حتما از www استفاده کنید. واکنش ها : amirrzd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2016 Rand Fishkin 2 years ago That's actually totally up to you and should be mostly based on considerations of readability and user-friendliness. Some folks like www because of the historical contexts and associations with familiarity. Personally, I find that for savvier audiences, removing the www and saving the four characters (the three ws and the .) is better. این نظر Rand Fishkin (مدیر و موسس moz.com) در مورد www هست. میگه: اون کاملاً به شما بستگی داره و باید بیشتر بر اساس خوانایی و کاربرپسندی تصمیم بگیرید. بعضیها www رو دوست دارند به خاطر تاریخچهاش و اینکه آشناست [خیلیها سایت رو با www تو مرورگر تایپ میکنند]. من شخصاً فکر میکنم که حذف www و کاهش ۴ کارکتر (سه تا w و .) برای کاربرهای آگاهتر (به روز و مطلع)، بهتره. منبع: https://moz.com/blog/15-seo-best-practices-for-structuring-urls واکنش ها : ramtin2025 و profile 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .