ehsanai ارسال شده در بهمن 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 در هنگام اضافه کردن موجودی در قسمت مدیریت موجودی 2 خطای زیر داده میشه قسمت link_rewrite حداقل در پارسی (Persian) مورد نیاز است. قسمت name حداقل در پارسی (Persian) مورد نیاز است. مدیریت پیشرفته ی موجودی فعال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 این ماژول رو نصب کنید: http://ipresta.ir/forum/topic/9391-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA اگر مشکل باقی بود بخش سئو رو موقع وارد کردن محصول ببینید و فیلدهاش رو پر کنید. در بخش تنظیمات seo و url هم لینک آشنا و لینک بومی رو فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanai ارسال شده در بهمن 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2016 ماژول نصب هست حتی محصول هم اضافه شده و همه ی محصولات نام فارسی و انگلیسی دارن! قسمت های دیگه هم انجام شد ولی همچنان خطا میده. البته بعد از جابجایی هاست این مشکل پیش اومد ولی در ادرس محصولات کاراکتر فارسی وجود داره واکنش ها : digikadeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در بهمن 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2016 با سلام من هم با این مشکل رو برو هستم از موقع نصب این ماژول جدید نمی تونم هیچی به موجودیم اضافه کنم حتی محصولاتی که قبلا موجودی دادم و دارن مشکل از کجاست و چطوری باید حلش کرد من چک کردم و لینک آشنا و لینک بومی برای من فعال است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در بهمن 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2016 برای محصول باید قیمت تعیین کنید اول بعد موجودی وارد کنید. محصول رو اول ویرایش کنید و در تب قیمت، براش قیمت خرده فروشی حتماً تعیین کنید. بعد برید داخل مدیریت موجودی و موجودی بهش بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در بهمن 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2016 دوست عزیز به متن توجه نکردید من ذکر کردم محصول موجودی داره و در حال فروش هستم میخوام تعدادش رو زیاد کنم اجازه نمیده چه برسه به محصول جدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در بهمن 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2016 آقا با حذف کامل ماژول مشکلم بر طرف شد واکنش ها : amirrzd 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در اسفند 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2016 سلام دوستان بله این مشکل مربوط به ماژول جدید هست که بذای مشکل ذخیره محصولات بود برای تغییر موجودی پیشرفته اول باید ماژول رو حذف نصب کنید بعد موجودی محصولات رو تغییر بدید بعد مجدد برای تغییر محصولات باید ماژول رو نصب کنید که این فرایند رو من روزی چند بار دارم انجام میدم و کلافه شدم برای اقای دانوش مشکل رو فرستادم ولی هنوز اپدیتی درست نشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .