toofan245 ارسال شده در بهمن 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2016 انقدر از پرستاشاپ تعریف کردن اما پرستا فقط اسمش رایگانه. چرا هیچ چیز رایگان نداره؟؟؟ واسه نفس کشیدن هم پول میخواد برای فروشگاهم میخوام بخش بلاگ درست کنم: ماژول پولی میخوام ویژگی های محصول دسته بندی بشن: ماژول پولی حالا هم چون قیمت محصولات هرروز دوبار عوض میشه میخوام یه ماژول یا ترفندی باشه بتونم قیمت محصولات رو عوض کنم و یکی یکی محصولات رو ویرایش نزنم. چیزی پیدا نکردم جز یک: ماژول پولی دوتای اول رو یه کاری میکنم. الان برای تغییر قیمت تنها راه خرید ماژوله؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 ماژول رایگان بلاگ: http://ipresta.ir/forum/topic/5629-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%88%D9%84-%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-16/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safaei mehdi ارسال شده در مرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2017 سلام دوست عزیز این ماژول که برای بروز کردن قیمت ها کاری انجام نداد پرستا هم فروش ماژول بروز رسانی گروهی محصولات رو متوقف کرده واکنش ها : aqrabesiah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2017 با سلام میتونید ماژول بروزرسانی محصولات پرستااستور رو خریداری کنید. واکنش ها : aqrabesiah 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aqrabesiah ارسال شده در مرداد 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2018 با سلام میتونید ماژول بروزرسانی محصولات پرستااستور رو خریداری کنید. سلام ، خسته نباشید دوست عزیز ماژول یا راه دیگه ایی برای این کار سراغ دارین ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مرداد 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2018 میتونید در addons پرستاشاپ نیز جستجو کنید، ببینید چنین ماژولی برای اینکار ارائه شده یا نه. https://addons.prestashop.com/en/?utm_source=prestashop.com&utm_medium=main-menu&utm_campaign=internal-linking&utm_content=module نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .