20reza ارسال شده در بهمن 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 سلام چگونه این تصاویر رو تغییر یا حذف کنم ؟ http://s9.picofile.com/file/8273753642/2016_11_07_12_39_54.png http://s9.picofile.com/file/8273753592/2016_11_07_12_38_33.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 سلام بر شما. وارد منوی ماژول ها >> ماژول ها بشید، ماژول پیکربندی قالب رو پیدا کنید و وارد صفحه پیکربندی اون بشید و تصاویر رو حذف کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در بهمن 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 سلام بر شما. وارد منوی ماژول ها >> ماژول ها بشید، ماژول پیکربندی قالب رو پیدا کنید و وارد صفحه پیکربندی اون بشید و تصاویر رو حذف کنید. سلام ممنون بنرها رو حذف کردم اما این یکی رو پیدا نکردم . http://s9.picofile.com/file/8273753592/2016_11_07_12_38_33.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 ماژول بلوک بنر ( blockbanner ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
20reza ارسال شده در بهمن 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2016 ماژول بلوک بنر ( blockbanner ) ممنون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirtaji ارسال شده در اسفند 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2016 دوستان این ایکون شبکه های اجتماعی رو در قالب پیش فرش 1.6 از کجا میشه تغییر داد میخوام ایکن توییتر رو بردارم تلگرام بزارم عکس زیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirtaji ارسال شده در اسفند 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2016 دوستان این ایکون شبکه های اجتماعی رو در قالب پیش فرش 1.6 از کجا میشه تغییر داد میخوام ایکن توییتر رو بردارم تلگرام بزارم عکس زیر ظاهرا شماها اینکاره نیستین 3روزه سوال پرسیدیم کسی اهمیت نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2016 دوست عزیز لطفا در لحن صحبتتون تجدید نظر کنید. در این انجمن کسی وظیفه نداره پاسخ بده کمی جستجو میکردید پاسخ سوالتون در انجمن موجود بود. از بخش ماژول ها در کادر جستجو عبارت "اجتماعی" رو سرچ کنید و ماژول مربوطه رو پیکربندی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirtaji ارسال شده در اسفند 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2016 دوست عزیز لطفا در لحن صحبتتون تجدید نظر کنید. در این انجمن کسی وظیفه نداره پاسخ بده کمی جستجو میکردید پاسخ سوالتون در انجمن موجود بود. از بخش ماژول ها در کادر جستجو عبارت "اجتماعی" رو سرچ کنید و ماژول مربوطه رو پیکربن ممنون که پاسخ دادید بنده جستجو کردم و چیزی پیدا نکردم شما هم بهتر بود به سوال بنده بیشتر دقت میکردید من مسیر ایکون ها رو میخوام تا بتونم ادیتشون کنم و شکل ایکون توییتر رو به تلگرام تبدیل کنم پیکربندی ماژول اجتماعی رو انجام دادم در قسمت توییتر هم ای دی تلگرام رو دادم فقط مونده ایکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2016 ابتدا مسیر زیر رو چک کنید: themes/yourtheme/modules/blocksocial/blocksocial.tpl اگر موجود نبود به مسیر زیر مراجعه کنید: modules/blocksocial/blocksocial.tpl واکنش ها : amirtaji 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .