farzad3620 ارسال شده در بهمن 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2016 با سلام من یه سری عکسهای مربوط به محصولات رو در سایتهای آپلود عکس رایگان آپلود میکنم که این طوری با حذف عکسام بعد از مدتی مواجه میشم میخواستم بدونم چطوری در درون هاست خودم عکسهای دلخواه رو آپلود کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2016 سلام بر شما عکس رو میخواید توی توضیحات محصول قرار بدید؟ توی ادیتور یه گرینه ای داره با عنوان افزودن / ویرایش تصویر، اونو بزنید و عکس رو آپلود کنید. واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در بهمن 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2016 بله میدونم من میخوام عکس تو هاست خودو آپلود بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در بهمن 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2016 ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .