گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2016 سلام خسته نباشید .. دوستان ما میخوایم تگ هامون توی گوگل ثبت بشه . یکبار توی نقشه گوگل و robots.txt تغییرات لازم رو انجام دادیم اما نمایش داده نشد و ایندکس نشد . کسی روشی بلد هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2016 جهت بالا آمدن تاپیک! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 6، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2016 ببخشید مهم هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 بیشتر توضیح بدید لطفا. یعنی چی میخواهید تگ هاتون توی گوگل ثبت بشن؟ واکنش ها : گوهر فردوس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 بیشتر توضیح بدید لطفا. یعنی چی میخواهید تگ هاتون توی گوگل ثبت بشن؟ یعنی ایندکس بشن مثل ما 200 محصول داریم الان حداقل باید هزار ایندکس داشته باشه اما فکر کنم تو ربات یک مانعی هست که تگ هارو ایندکس نمیکنه و ایندکس ما همون 200 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 منظورتون از تگ چیه؟ برچسب ها؟ میشه یه عکس یا لینک از چیزی که میفرمایید بدید تا دقیق تر بشه راهنماییتون کرد؟ واکنش ها : گوهر فردوس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 منظورتون از تگ چیه؟ برچسب ها؟ میشه یه عکس یا لینک از چیزی که میفرمایید بدید تا دقیق تر بشه راهنماییتون کرد؟ خب مدیر گرامی منظورم برچسپ هست که در جا های دیگه هم بهش میگن تگ مثلا الان ما توی ثبت محصول نزدیک 10 تا برچسپ براش میزنیم توی سیستم های دیگه ایندکس میکنه اما در پرستاشا متاسفانه نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 ببنید چیزی که من می دونم اینه که با اینکه برچسب ها رو در پرستاشاپ ثبت می کنید ولی به صورت عادی به نمایش در نمیان و در نتیجه ایندکس نمی شن. در نتیجه احتمالا باید افزونه ( ماژول ) برچسب رو تهیه کنید هرچند این فقط حدس بنده هست واکنش ها : گوهر فردوس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2016 ببنید چیزی که من می دونم اینه که با اینکه برچسب ها رو در پرستاشاپ ثبت می کنید ولی به صورت عادی به نمایش در نمیان و در نتیجه ایندکس نمی شن. در نتیجه احتمالا باید افزونه ( ماژول ) برچسب رو تهیه کنید هرچند این فقط حدس بنده هست من بررسی کردم بصورت پیشفرض قفل کرده بودن که گوگل بررسی کنه اما با این حال هم من رفع کردم از فایل robot اما به نتیجه نرسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2016 جهت اطلاع شما باید بگم گوگل مدت هاست که ارزش برچسب رو از سیستم ایندکس خودش حذف کرده. برای اطلاع بیشتر این لینک رو از بلاگ رسمی گوگل وب مستر مطالعه کنید: https://webmasters.googleblog.com/2016/11/saying-goodbye-to-content-keywords.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2016 جهت اطلاع شما باید بگم گوگل مدت هاست که ارزش برچسب رو از سیستم ایندکس خودش حذف کرده. برای اطلاع بیشتر این لینک رو از بلاگ رسمی گوگل وب مستر مطالعه کنید: https://webmasters.googleblog.com/2016/11/saying-goodbye-to-content-keywords.html ولی اگر شما توجه کنید مثلا توی وبلاگ ها یا توی سایت های وردپرسی ثبت میکنه و ایندکس میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2016 دلیل نمیشه یک سیستم غلط رو ادامه بدید. دیگه از خود گوگل قابل اعتماد تر منبعی هم داریم؟ بنده از خود گوگل بهتون لینک دادم. برای اون موردی هم که خواستید میتونید بلوک برچسب ها یا همون blocktags رو فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 دلیل نمیشه یک سیستم غلط رو ادامه بدید. دیگه از خود گوگل قابل اعتماد تر منبعی هم داریم؟ بنده از خود گوگل بهتون لینک دادم. برای اون موردی هم که خواستید میتونید بلوک برچسب ها یا همون blocktags رو فعال کنید ببخشید کجا هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 منوی ماژول ها >> ماژول ها ، توی کادر جستجو بزنید blocktags تا بیاره براتون. واکنش ها : گوهر فردوس و nasimparsi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 منوی ماژول ها >> ماژول ها ، توی کادر جستجو بزنید blocktags تا بیاره براتون. به نظرتون با شرایط کنونی به کار انداختن این افزونه از نظر بهینه سازی برای موتورهای جستجو کاری درست یا نادرست یا خنثی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 نظر من رو میخواهید احتیاجی به این ماژول ندارید اما تاثیر منفی نمیذاره توی سئو واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در اسفند 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2016 ببخشید ولی این قبلا هم برای ما فعال بوده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .