shikotak ارسال شده در اسفند 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2016 سلام میدونم سوالم تکراریه اما خیلی انجمن زیر و رو کردم اما چیزی پیدا نکردم من یه روش یا یه ماژول میخام که پرداخت در محل محدود به شهر خاص بکنه و سازگار با پرستاشاپ 1.6.1.5 باشه اگر از دوستان کسی چیزی تست کرده لطفا بگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoseindnn ارسال شده در اسفند 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2016 سلام میدونم سوالم تکراریه اما خیلی انجمن زیر و رو کردم اما چیزی پیدا نکردم من یه روش یا یه ماژول میخام که پرداخت در محل محدود به شهر خاص بکنه و سازگار با پرستاشاپ 1.6.1.5 باشه اگر از دوستان کسی چیزی تست کرده لطفا بگه من تو جستجویی که کردم در این مورد تو کل انجمن در حال حاضر ماژول رایگانی برای اینکار که جواب بده نیست تو پرستا شاپ انگلیسی ماژول پولی هست که اینکارو بکنه که قبلا در موردش صحبت شده واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در اسفند 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2016 من تو جستجویی که کردم در این مورد تو کل انجمن در حال حاضر ماژول رایگانی برای اینکار که جواب بده نیست تو پرستا شاپ انگلیسی ماژول پولی هست که اینکارو بکنه که قبلا در موردش صحبت شده اگر تاپیکش دارید لینکش بزارید لطفا. چون یکی بود که چک کردم گویا منقضی شده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoseindnn ارسال شده در اسفند 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2016 اگر تاپیکش دارید لینکش بزارید لطفا. چون یکی بود که چک کردم گویا منقضی شده بود این تایپک هست http://ipresta.ir/forum/topic/4901-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%AD%D8%A7%D9%85%D9%84/page-2 و اسم ماژول اینجور که معلومه Advanced Payment Filters هست واکنش ها : shikotak و Fahime1992 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در شهریور 14، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2017 یه ماژول پرستاشاپ فارسی داره که خوبه. من الان از اون استفاده میکنم. پرداخت شهرستانم همه آنلاین انجام میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .