zizooo ارسال شده در اسفند 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2016 حل مشکل کار نکردن دکمه ذخیره محصول در پرستاشاپ فایل زیر رو ویرایش کنید: ADMIN-folder/themes/default/template/controllers/products/suppliers.tpl 2) در انتهای این فایل (شماره خط 135) کد زیر قرار دارد: <button type="submit" name="submitAddproductAndStay" class="btn btn-default pull-right" disabled="disabled"><i class="process-icon-loading"></i> {l s='Save and stay'}</button> عبارت disabled="disabled" را از آن حذف کنید. کد نهایی مانند زیر خواهد بود: <button type="submit" name="submitAddproductAndStay" class="btn btn-default pull-right"><i class="process-icon-loading"></i> {l s='Save and stay'}</button> حالا از بخش پارامترهای پیشرفته > کارایی > "پاک کردن حافظه موقت" رو بزنید.حالا به کاتالوگ محصولات برین و یک محصول رو ویرایش کنید.همونطور که میبینید همچنان مشکل باقیست اماتمامی تب های سمت راست رو یک به یک کلیک کنید تا کامل لود بشن و بعد برین سراغ تب بعدی.یعنی بعد از لود شدن کامل تب "اطلاعات" برین سراغ تب "قیمتها" و بعد "سئو" و همینطور ادامه بدین تا آخرین تب یعنی تب "فراهم کننده ها"همینطور که میبینید فقط در تب فراهم کننده ها دکمه "ذخیره و ادامه" با اینکه حالت چرخش دارد اما فعال است و تمامی تنظیمات و تغییراتی که در دیگر تبها اعمال کنید را ذخیره میکند. حتما قبل از زدن دکمه "ذخیره و ادامه"، از لود شدن کامل همه تب ها اطمینان حاصل کنید. موفق باشید واکنش ها : RaMt!N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در اسفند 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2016 سلام ادرسی که مشخص کردید من پیدا نکردم میشه ادرس دیگه ای بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zizooo ارسال شده در اسفند 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2016 سلام ادرسی که مشخص کردید من پیدا نکردم میشه ادرس دیگه ای بگید سلام و عرض ادب منظور از ADMIN-folder پوشه admin پرستا شماست که مثلا میتواند به نام admin320785 باشد. واکنش ها : RaMt!N 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RaMt!N ارسال شده در اسفند 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2016 اینکار رو انجام دادم ولی باز مشکل هست یعنی خیلی ارسال یک محصول اذیت میکنه ! یه محصول اگر عنوانش یا متنش یه کله ی حروف اضافه داشته باشه قبول نمیکنه و ذخیره رو میزنی همه پاک میشن حتی برچسب ها که میزنی :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RaMt!N ارسال شده در اسفند 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2016 اینکار رو انجام دادم ولی باز مشکل هست یعنی خیلی ارسال یک محصول اذیت میکنه ! یه محصول اگر عنوانش یا متنش یه کله ی حروف اضافه داشته باشه قبول نمیکنه و ذخیره رو میزنی همه پاک میشن حتی برچسب ها که میزنی :| راه حلی دارن دوستان یا کلا این سیستم اینقدر یه محصول اضافه کردنش سخته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezapj ارسال شده در اسفند 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2016 من هم این مشکل دارم و شدیدا هم داره اذیت میکنه . یک متن ساعت ها تایپ میکنم و روی ذخیره میزنم .صفحه رفرش میشه و هم چی پاک میشه . جدیدا متن کپی میگیرم و صدبار روی ذخیره میزنم تا یکبار فرجی بشه ذخیره بشه .راه حلی وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2016 سلام از ماژول زیر استفاده کنید: رفع مشکل ذخیره نشدن محصولات - نرمافزار ، اسکریپت و اصلاحیه - انجمن پشتیبانی - پرستاشاپ فارسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zizooo ارسال شده در اسفند 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2016 اینکار رو انجام دادم ولی باز مشکل هست یعنی خیلی ارسال یک محصول اذیت میکنه ! یه محصول اگر عنوانش یا متنش یه کله ی حروف اضافه داشته باشه قبول نمیکنه و ذخیره رو میزنی همه پاک میشن حتی برچسب ها که میزنی :| خب اگر مقدار غیر معتبر در فیلدی وارد کنید، پرستاشاپ به طور معمول اون فیلد و بقیه فیلدها که همزمان وارد کردید رو ذخیره نمیکنه و پیغام خطا میده. به نظرم بعد از پر کردن هر فیلد، یه بار ذخیره کنید و بعد برید سراغ فیلد بعدی. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zizooo ارسال شده در اسفند 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2016 من هم این مشکل دارم و شدیدا هم داره اذیت میکنه . یک متن ساعت ها تایپ میکنم و روی ذخیره میزنم .صفحه رفرش میشه و هم چی پاک میشه . جدیدا متن کپی میگیرم و صدبار روی ذخیره میزنم تا یکبار فرجی بشه ذخیره بشه .راه حلی وجود داره ؟ دستور العمل ابتدای این پست رو به دقت و کامــــــل انجام دادین؟ از چه نسخه ای استفاده میکنین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RaMt!N ارسال شده در اسفند 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2016 خب اگر مقدار غیر معتبر در فیلدی وارد کنید، پرستاشاپ به طور معمول اون فیلد و بقیه فیلدها که همزمان وارد کردید رو ذخیره نمیکنه و پیغام خطا میده. به نظرم بعد از پر کردن هر فیلد، یه بار ذخیره کنید و بعد برید سراغ فیلد بعدی. موفق باشید منظور شما از غیر معتبر چیه انوقت ؟ :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .