hamnafas ارسال شده در اسفند 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2016 دکمه افزودن به سبد خرید توی توضیحات محصولات من کلا نیست هر کاری کردم نشد بیارم لطفا دوستان کمک کنید بگید از کجا باید این دکمه افزودن به سبد خرید توی توضیحات رو بیارم قبلا توی توضیحات بود الان نیست عکسشم گذاشتم واکنش ها : hamnafas 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2016 ببینید از بخش تنظیمات - سفارش ها حالت کاتالوگ (حالت نمایشگاهی) رو فعال نکردید؟ واکنش ها : hamnafas 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafas ارسال شده در اسفند 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2016 نه حالت نمایشگاهی غیر فعال هست دکمه سبد خرید توی لیست محصولات هست اما توی توضیحات محصول وجود نداره نمیدونم مشکل از کجاست واکنش ها : hamnafas 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در اسفند 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2016 ۱. تو تب اطلاعات هنگام ویرایش محصول در بخش گزینهها، باید «موجود برای سفارش» تیک خورده باشه. ۲. تو تب مقادیر / مدیریت موجودی باید محصول و ترکیبهاش داری مقدار باشند. ۳. فروشگاه در حالت نمایشگاه هم نباشه. ۴. فایل product.tpl رو اگر دستکاری کردید برگردونید به حالت اول. اگر همه این موارد رعایت شده، در شاخه روی دکمه «افزودن به سبد خرید» کلیک کنید ببینید محصول رو به سبد اضافه میکنه؟ واکنش ها : hamnafas 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafas ارسال شده در اسفند 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2016 تمام موارد رو چک کردم همش درست هست در شاخه محصولات به سبد خرید اضافه میشه اما وقتی وارد توضیحات محصول میشی دکمه افزودن به سبد خرید نیست و حتما باید به شاخه برگردی تا بتونی ثبت کنی واکنش ها : hamnafas 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafas ارسال شده در اسفند 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2016 ببینید از بخش تنظیمات - سفارش ها حالت کاتالوگ (حالت نمایشگاهی) رو فعال نکردید؟ کل موارد رو بررسی کردم اما باز دکمه افزدون به سبد خرید توی توضیحات محصول غیر فعال هست و فقط توی شاخه ها فعال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2016 فایل product.tpl قالبتون رو دستکاری نکردید؟ قالبتون چی هست؟ از فایل های اصلی قالبتون فایل product.tpl رو جایگزین همین فایل روی هاست در مسیر themes/yourtheme کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafas ارسال شده در اسفند 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2016 دوستان خسته نباشید تنها مشکل این بود که ترکیب ها رو برای محصول ننوشته بودم و اگر ترکیب ها رو تعریف نکنیم این گزینه حذف میشه و من تعریف کردم فعال شد ممنون از همه دوستان گرامی واکنش ها : admin و hamnafas 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .