Alavi110 ارسال شده در خرداد 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2019 سلامدوستان و مدیریت محترم امکان درج اسلایدر سرتاسری در این قالب وجود نداره؟یعنی دو بنر کوچک کنار اسلایدر جای خودشان را به اسلایدر بدهند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2019 سلام وقت بخیر از منوی ماژول ها >> جایگاه ها، ماژول پیکربندی قالب رو از هوکی که اسلایدر قرار داره خارج کنید (به جز هوک hedear) احتمالا اسلایدر بزرگتر میشه (عکس بزرگتری هم آپلود کنید) در صورتی که موفق نشدید درخواستتون رو از طریق تیکت مطرح کنید تا براتون بررسی کنیم واکنش ها : Alavi110 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Alavi110 ارسال شده در تیر 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2019 سلام وقت به خیر دوستان اینکه قالب تا چه ورژنی از پرستاشاپ رو ساپرت کنه چقدر مهمه؟میشه در آینده ارتقا داده بشه؟ قالب یلدا از این بابت در چه وضعیتی هستش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 10، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2019 سلام احتمالا قالب یلدا تا اخرین نسخه 1.6 نباید مشکلی داشته باشه اما با پرستاشاپ 1.7 سازگار نخواهد بود، چون قالب های 1.7 از نظر ساختاری کاملا متفاوت با 1.6 هستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amir_Nabati ارسال شده در مهر 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2019 تغیراتی که در ماژول اعتماد ساز انجام میدم تو سایت اعمال نمیشه میتونین راهنمایی کنین دقیقا منم همین مشکل رو دارم میخوام یه عکس بذارم ولی عکسم روی سایت لود نمیشه کش رو هم پاک کردم کامل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2019 درود میتونید از بخش پشتیبانی تیکت مشکل تون رو مطرح کنید تا بررسی بشه تیکت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrshadpoor ارسال شده در تیر 5، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2020 سلام من قالب را از بخش قالب ها نصب کردم صفحه ی ماژول ها الان سفید شده !!! چه کار باید بکنم؟؟ ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 6، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2020 سلام من قالب را از بخش قالب ها نصب کردم صفحه ی ماژول ها الان سفید شده !!! چه کار باید بکنم؟؟ ممنونم باید دیباگ روشن کنید ببینید چه خطایی میده (روشن کردن دیباگ: http://ipresta.ir/forum/forum/83- ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در تیر 17، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2020 آقا یکی دریابه!!فیلتر رنگ ها در صفحه دسته بندی ها کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
K1-Aria ارسال شده در تیر 17، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2020 آقا یکی دریابه!!فیلتر رنگ ها در صفحه دسته بندی ها کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .