zoupir ارسال شده در اسفند 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2016 با درود. دوستان من از سرویس شرکت پیامکینا استفاده می کنم. هنگام ثبت نام و ثبت خرید هنگام برگشت از بانک مشتری با صفحه سفید مواجه میشد. تنها پیامک ثبت نام براش ارسال میشه و خریدش در سایت ناقص ثبت میشه و پیامک خرید به مشتری نمیره. دیباگ ماژول بانک ملت رو فعال کردم این خطا رو نشون میده: Fatal error: Cannot redeclare class nusoap_base in /home2/sublicha/domains/interspire.ir/public_html/modules/smsnotifier/lib/nusoap/nusoap.php on line 85 چطوری مشکل رو حل کنم/؟ به خود شرکت پیامکینا هم تیکت زدم. جواب دادن مشکل از پرستاشاپ هست. در ضمن قالبم منم الکترومارکت هست. ممنون میشم کمک کنید. واکنش ها : alireza1370 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2016 مشکل از ماژول هست و در خطا مشخصه. این ماژول توسط ما پشتیبانی نمیشه و باید خود سازنده اصلاحش کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در اسفند 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2016 مشکل از ماژول هست و در خطا مشخصه. این ماژول توسط ما پشتیبانی نمیشه و باید خود سازنده اصلاحش کنه. هنگامی که کاربری ثبت نام میکنه این مشکل به وجود میاد. زمانی که کاربری از قبل ثبت نام کرده باشه این مشکل هنگام خرید به وجود نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .