admin ارسال شده در آبان 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2011 در حال گشت و گذار در اینترنت بودم که به مقاله ی جالبی بر خوردم که در اون آموزش ساخت یک ماژول ساده رو برای پرستا شاپ داده بود و من به خاطر سادگی و گیرایی این مقاله اون رو در این جا قرار میدم تا همه ی دوستان بتونن استفاده کنن. این مقاله رو کمی خلاصه میکنم: ساختن ماژول برای پرستا شاپ بسیار مقوله ی ساده ایست و فقط کافی است بدانید ماژول های پرستا شاپ چگونه کار می کنند.تمام ماژول ها توسط یک Hook سر جای خود قرار میگیرند. Hook در واقع محل قرار گرفتن ماژول ها را مشخص میکند. پرستا شاپ در حالت پیشفرض شامل چند Hook است مانند: rightColumn، leftColumn، payment, paymentReturn، updateOrderStatus، top، footer، productActions، cart، customerAccount، header، productTab، productTabContent، home و بسیاری Hook های دیگر. روش ساختن یک Hook جدید را در آموزش های بعدی خواهم داد (برای مشاهده ی آموزش به زبان انگلیسی میتوانید از این لینک استفاده کنید: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/12637/) در اینجا قصد داریم تا ماژوی به نام fas*hio*n طراحی کنیم تا با نحوه ی عملکرد ماژول ها بیشتر آشنا شوید. این ماژول یک عکس را نمایش خواهد داد. طراحی بخش صفحه ی اصلی: 1. یک پوشه به نام fashion درون modules ایجاد کنید.2. یک فایل با نام fashion.tpl برای نمایش عکس در صفحه اصلی ایجاد کنید.3. کد های زیر را درون فایل fashion.tpl قرار دهیذ: Fashion اولین ماژول پرستا شاپ من {$module_dir}fashion.jpg کد {$module_dir} متغیر پرستا شاپ است که مکان فعلی ماژول را بر میگرداند. طراحی بخش صفحه ی اصلی به پایان رسید. بخش مدیریت: 1. یک فایل با نام fashion.php ایجاد کنید.2. این کدها را درون آن قرار دهید. (توضیحات ربعد از کدها قرار خواهیم داد) name = 'fashion'; $this->tab = 'Blocks'; $this->version = 1.0; parent::__construct(); // The parent construct is required for translations $this->page = basename(__FILE__, '.php'); $this->displayName = $this->l('Block Fashion'); $this->description = $this->l('Add a fashion block'); } function install() { if (!parent::install()) return false; if (!$this->registerHook('leftColumn')) return false; return true; } /** * Returns module content * * @param array $params Parameters * @return string Content */ function hookLeftColumn($params) { return $this->display(__FILE__, 'fashion.tpl'); } } ?> توضیحات: کد __construct() به صورت اتوماتیک هنگامی که یک class خوانده میشوددرخواست میدهد. من توضیحات خود را جلوی هر خط اضافه کرده ام. function __construct() { $this->name = 'fashion'; // this is your module id/name $this->tab = 'Blocks'; // tab is actually a hook holder $this->version = 1.0; // and here is your program version parent::__construct(); // The parent construct is required for translations $this->page = basename(__FILE__, '.php');//please note your folder name and module name should match. $this->displayName = $this->l('Block Fashion'); // display module name in admin panel modules list $this->description = $this->l('Add a fashion block'); // and this is your modules description } تابع install() توسط فریم ورک پرستا شاپ بازخوانی میشود. این تابع بررسی میکند که آیا این ماژول نصب شده است یا خیر. شما میتوانید نام Hook را در اینجا تنظیم کنید. توجه کنید که شما باید جایگاه های Hook را به ترتیب مشخص کنید و همچنین قادر خواهید بود تا چند Hook را به صورت همزمان استفاده کنید! function install() { if (!parent::install()) return false; if (!$this->registerHook('leftColumn')) return false; return true; } و اما به مرحله ی آخر رسیدیم. کار ما با مشخص کردن registerHook('leftColumn') به پایان رسیده بنا بر این ما تابع زیر را اضافه میکنیم: function hookLeftColumn($params) { return $this->display(__FILE__, 'fashion.tpl'); // this is your .tpl file. You can add css/javascript links in your tpl file. } کار تمام است. اگر سوالی دارید میتوانید در همینجا مطرح کنید. منبع: http://www.marghoobsuleman.com/blog/how-to-create-prestashop-modules موفق باشیدمهرشاد ذاکریان واکنش ها : طراحی و معماری دکوراسیون، arashshiler و Soheyl2 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 خب عملکردی که ماژول انجام میده کجا تعریف شده ؟ من بخام یه ماژول طراحی کنم برای اینکه بعضی از عکسهای محصولات برای گروه خاصی از کاربران تعریف بشه باید چه کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 اون مقوله خیلی پیچیده تر از این میشه و این یه ماژول خیلی سادست. باید ببینید هر گروه با چه آی دی تعریف شدن و آی دی های مورد نظر خودتون رو به ماژول بدید و همونطور که گفتم این آموزش فقط جهت آشنایی با طرز کار ماژول ها بود موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 ممنون ، فقط خیلی مختصر مفیده ، اگر کسی میتونست ادامه بده خیلی خوب بود ، البته استفاده عمومی فکر نمیکنم داشته باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 31، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 بحث های تخصصی تر رو در آینده قرار میدم. فعلا درگیری یسری مسائل هستم که تا یکی دو روز دیگه اعلام می کنم و میدونم باعث خوشحالی همه میشه این خبری که بعدا بهتون میدم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2012 سلاماین آموزش رو از تو یه سایت به زبان انگلیسی پیدا کردم و ترجمه اش کردم .این قسمت اولشه اگه به دردتون میخوره همینجا درخواست بدید تا کم کم بقیه قسمتها رو هم اضافه کنم.آموزش ساخت ماژول پرداخت آفلاین- قسمت اول-فایل و کلاس پایه واکنش ها : Soheyl2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinybyte ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 با سلامممنون از مطلب جالبتون چطوری میشه واسه مثلا همین ماژول، در قسمت مدیریت، تنظیماتی داشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 سلاماین آموزش رو از تو یه سایت به زبان انگلیسی پیدا کردم و ترجمه اش کردم .این قسمت اولشه اگه به دردتون میخوره همینجا درخواست بدید تا کم کم بقیه قسمتها رو هم اضافه کنم. آموزش ساخت ماژول پرداخت آفلاین- قسمت اول-فایل و کلاس پایه رامتین جان حتماً ادامه بده . 100% مفید است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 این آموزش یه مقداری قدیمی شده و بعضی چیزاش تغییر کردهالبته من از روی همین آموزش، یه ماژول پرداخت اعتباری برای 1.4 درست کردم.بعد از این کار، قسمت آموزش ساخت ماژول رو از مستندات سایت اصلی ترجمه کردم و برای ویرایش و برطرف کردن اشکالات احتمالی به دانوش و مهرشاد عزیز دادم.اما به دلیل همزمان شدن با ارائه نسخه 1.5 فکر میکنم هنوز فرصت این کار رو پیدا نکردند.به هر حال هر وقت که این قسمت برای 1.5 هم تکمیل و آماده بشه، حتما برای دوستان ترجمه اش میکنم و قرار میدم. و اما برای ایجاد تنظیمات باید ازpublic function getContent() استفاده کنید. برای راحت تر شدن کار میتونید این قسمت رو در سایر ماژول ها ببینید و مقایسه کنید. این کار، پیکربندی برای ماژول ایجاد میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahimt ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلامآیا اصلا برای پرستا منبع آموزشی چه فارسی و چه انگلیسی برای نوشتن قالب ، ماژول یا ... وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلامفقط از سایت اصلی میتونید کمک بگیریدالبته توضیحاتشون خیلی کلیه و همه چی رو هم نگفتندموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
intel_amd ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 این ماژول فقط جنبه نمایشی داشت و کد html - یک ماژول توضیح بدین که بشه برای ادمین تنظیماتی لحاظ کرد و توی سایت هم کارهائی انجام بدهمثل همینکه برخی محصولاتو فقط برخی یوزرها ببین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2013 سلاممتاسفانه آموزش کاملتری نمیشه تهیه کردباید با تمرین و تجزیه و تحلیل پرستاشاپ بتونید این گونه ماژول ها رو بنویسیدفقط نوشتن ماژول نیست، شما باید شناخت کاملی از کلاسها، کنترلرها و نحوه عملکرد پرستاشاپ و سایر قسمتها داشته باشید تا بتونید ماژولهای حرفه ای بنویسیدتنها منبع همون سایت اصلی است که توضیحات کلی داده و شما باید خودتون به تجزیه و تحلیل سیستم پرستا اقدام کنید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrali1234 ارسال شده در مرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2017 سلام هر چقدر جستجو کردم نتونستم آموزش این موارد رو پیدا کنم و هنوز نمیدونم باید چیکار کنم یک صفحه میخوام بسازم مثلا با این آدرس www.mysite.com/payment یک فایل php دارم که فرم و فیلدها رو داره برای یک صفحه ی پرداخت چطوری یک صفحه اضافه میشود رو نمیدونم باید از کجا شروع کنم. از قسمت مدیریت محتوا نمیخوام .چون آدرس صفحه اینطور که میخوام نمیشه. وهمچنین اونجا نمیتونم کد آماده ای مثل php html java استفاده کنم مثلا صفحه ی ارتباط با ما که بصورت پیشفرض روی دمو پرستاشاپ هست آدرس خاصی داره .و فرم داخلش هست. یه همچین چیزی میخوام ولی با فایل php که دارم. میدونم باید ماژول نوشته بشه برای این کار ولی کدها رو نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
r_hamid ارسال شده در آذر 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2017 سلام به همه ی عزیزان.واقعا هیچ آموزش فارسی برای ماژول نویسی پرستاشاپ نیست؟ هیچ کسی جایی چیزی رو سراغ نداره؟ آخه بشخصه الان خیلللیییییی بهش نیاز دارم. پولش هر چقدر باشه مهم نیست فقط یه چیزی باشه کامل ماژول نویسی و تم نویسی پرستاشاپ رو توضیح داده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در آذر 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2017 این در اصل یک ماژول نیست ! hook یا جا نگهدار هستش! شما میتونید داخلش هرچی خوواستین نمایش بدین واکنش ها : r_hamid 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
r_hamid ارسال شده در آذر 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2017 این در اصل یک ماژول نیست ! hook یا جا نگهدار هستش! شما میتونید داخلش هرچی خوواستین نمایش بدین جناب arnaak شما نمیدونید منبع فارسی برای آموزش ماژول نویسی یا تم نویس برای پرستا کجاست؟ من باید یادش بگیرم اما انگلیسیم خوب نیست. چون عجله دارم دنبال یه آموزش خوب میگردم در این زمینه کارم خیلی لنگه آخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در آذر 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2017 جناب arnaak شما نمیدونید منبع فارسی برای آموزش ماژول نویسی یا تم نویس برای پرستا کجاست؟ من باید یادش بگیرم اما انگلیسیم خوب نیست. چون عجله دارم دنبال یه آموزش خوب میگردم در این زمینه کارم خیلی لنگه آخه باید براتون سرچ کنم یه سری توابع و کلاس هست که کارتون رو راه میندازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
r_hamid ارسال شده در آذر 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2017 باید براتون سرچ کنم یه سری توابع و کلاس هست که کارتون رو راه میندازه تشکر arnaakجان. زحمت میکشی. من برنامه نویس php هستم. ولی خب چون وردپرس کارم یعنی پلاگین و تم وردپرس مینویسم. اما الان تو یجایی با پرستاشاپ باید کار کنم متاسفانه هم مستندات ضعیفی داره خود سایت اصلیش. هم اینکه منبع خوبی برای آموزش پیدا نکردم از جهتی خیلی هم بهش نیاز دارم کارم لنگش شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
r_hamid ارسال شده در آذر 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2017 نمیدونم چرا یا به چه علت. اما متاسفانه انجمن خیلی ضعیفیه حالا یا واقعا کسی نیست تو این حوزه حرفه ای باشه یا اینکه دوستان به هر دلیلی از پاسخ دادن دریغ میکن.من که هنوز که هنوزه دارم دنبال آموزش ماژول و تم نویسی پرستا میگردم ولی هیچی پیدا نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2017 حتی در خود انجمن پرستاشاپ فرانسه هم آموزش جامع ماژول نویسی و طراحی قالب وجود نداره آموزش های مقدماتی در بخش داکیومنت موجود هست اما پیشرفته تر رو باید تجربی بدست بیارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آذر 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2017 سلام برای ماژول نویسی میتونید از داکیومنت پرستاشاپ استفاده کنید. http://doc.prestashop.com/dashboard.action نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mchavoshifans ارسال شده در اسفند 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2017 سلام ببخشید من یه سوال داشتم من یه ماژول دارم که نصب شده هست حالا اون ماژول رو میخواستم دوباره استفاده کنم اما وقتی فایلش رو کپی میکنم میگه فایل اینستال نیست برای اینکه نصب کنم باید چی کارکنم؟ اگه بخوام خلاصه تر بگم اینکه که یک ماژول قدیم نصب شده و من از پوشه ماژول دانلودش کردم و دوباره جهت نصب میخواستم استفاده کنم که نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اسفند 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2017 سلام پوشه ماژول را زیپ کنید و بعد آپلود کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mchavoshifans ارسال شده در اسفند 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2017 سلام پوشه ماژول را زیپ کنید و بعد آپلود کنید. ممنون اما نميشه من اون ماژولي كه از سايت قبليم برداشتم فايل اينستال نداره من اون كاري كه شما گفتيد رو انجام دادم و وقتي ميخوام نصب كنم ميگه فايل اينستالي پيدا نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .