mnsb13600 ارسال شده در فروردین 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2017 با سلام به اساتید من دنبال ماژول یا راه حلی هستم برای زمانی که وضیعت سفارش روی حمل شده قرار گرفت بتوانم کد رهگیری محصول پستی را به حساب کاربری ارسال کنم راه حلی داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2017 خب به جز ماژول راه کار دیگه ای به ذهنم نمیرسه . البته تو جزئیات سفارش تو بخش سفارشات در مدیریت میتونید برای مشتری پیام ارسال کنید که در حساب کاربری میتونه ببینه . از این طریق میتونید کد رهگیری پستی هم ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در فروردین 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2017 با سلام به اساتید من دنبال ماژول یا راه حلی هستم برای زمانی که وضیعت سفارش روی حمل شده قرار گرفت بتوانم کد رهگیری محصول پستی را به حساب کاربری ارسال کنم راه حلی داره ؟ در قسمت مشاهده یک سفارش در بخش ارسال اگه ویرایش رو بزنید یه کادری باز میکنه که میتونید شماره پیگیری رو داخلش بنویسید بعد ثبت کنید بعد خود سیستم همون کدو با جزییات سفارش برای مشتری ایمیل میکنه، من از این روش استفاده میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fatemeahv ارسال شده در بهمن 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2018 با سلام به دنبال افزونه هستم که بسته برای مشتری ارسال میشه از روی کد رهگیری سفارش کد پیگیری مرسوله بصورت خودکار تو حساب کاربری مشتری نمایش داده بشه اصلا همچین افزونه ای وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .