kalafroosh.com ارسال شده در فروردین 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2017 سلام خدمت دوستان عزیز من برای بعضی از محصولات حداقل تعداد خرید تعیین کردم(ناخواسته)یعنی وقتی یک محصول رو به سبد خرید اضافه میکنم 6 عدد اضافه میشه و کمتر از شش عدد اجازه خرید نمیده حالا می خوام او محدودیت رو بردارم ولی تو هیچ جا نتونستم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2017 باید به بخش ویرایش کالا برید بخش مقادیر و در اونجا یه بخش هست به نام حداقل تعداد خرید اون رو بکنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalafroosh.com ارسال شده در فروردین 6، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2017 ممنون از جوابت ولی یک همچین بخشی اصلا تو مقادیر وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bardya918 ارسال شده در فروردین 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2017 ممنون میشم یکی از مدیران یا کاربرانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .