sylvester ارسال شده در فروردین 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2017 سلام دوستان در صفحه هر محصول یه زبانه - کادر است که داخلش نوشته "اطلاعات بیشتر". در عکس مشخصع برای سایت من این کادر کارایی نداره میخوام ورش دارم. تگه H3 هم داره که اصلا نمیدونم چرا!! هر چی فایل product.tpl رو در مسیر قالب اصلی(پیش فرض من است) دسکاری میکنم این کادر حذف نمیشه یه لینک هم تو انجمن پرستاشاپ انگلیسی دیدم ولی جواب نداد کامپایل اجباری روشن-کش خاموش. نسخه 1.6.1.7 " نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2017 وقتی چیزی تو کادر توضیحات بیشتر تو مدیریت وارد نکنید این کادر عملا نباید وجود داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sylvester ارسال شده در فروردین 11، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2017 سلام. من توی بخش توضیحات مطالب دارم. فقط می خوام اون کادر رو بردارم. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .