سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2017 با سلام وقتی اوراید ها رو فعال می کنم ارور زیر رو میده : Strict Standards: Declaration of Dispatcher::loadRoutes() should be compatible with DispatcherCore::loadRoutes($id_shop = NULL) in /home/satkalac/public_html/override/classes/Dispatcher.php on line 0Fatal error: Uncaught Table 'satkalac_admin.ps_searchterm' doesn't exist<br /><br /><pre> SELECT s.id_searchterm, s.term,s.url,s.title,s.description FROM ps_searchterm s </pre> thrown in /home/satkalac/public_html/classes/db/Db.php on line 791 لاین 791 رو رو نگاه کردم این کد بود چه تغییراتی باید بدم یا کدوم ماژول هست که باعث خطا میشه ؟ throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError().'<br /><br /><pre>'.$sql.'</pre>'); واکنش ها : سات کالا Satkala.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 26، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2017 اونجوری که متوجه شدم دوتا از جدول های satkalac_admin و ps_searchterm وجود ندارن . چطوری این مشکل رو حل کنم؟ اصلاً از کدوم ماژول ها میتونه این خطا ایجاد بشه . ممنون میشم مدیران و سایر دوستان راهنمایی بفرمایند . واکنش ها : سات کالا Satkala.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 وقتی فایل Dispatcher.php رو از دسترس خارج می کنم خطا برطرف میشه . واکنش ها : سات کالا Satkala.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 اونطور که من با راهنمایی اساتید متوجه شدم مشکل از ماژول جستجوی پرستاشاپه و باید گزارش بشه تا اصلاح کنند . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .