رفتن به مطلب
⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید.

درخواست راهنمایی در مورد یک خطا

پست های پیشنهاد شده

با سلام

وقتی اوراید ها رو فعال می کنم ارور  زیر رو میده :

Strict Standards: Declaration of Dispatcher::loadRoutes() should be compatible with DispatcherCore::loadRoutes($id_shop = NULL) in /home/satkalac/public_html/override/classes/Dispatcher.php on line 0

Fatal error: Uncaught Table 'satkalac_admin.ps_searchterm' doesn't exist<br /><br /><pre> SELECT s.id_searchterm, s.term,s.url,s.title,s.description FROM ps_searchterm s </pre> thrown in /home/satkalac/public_html/classes/db/Db.php on line 791      

لاین 791 رو رو نگاه کردم این کد بود  چه تغییراتی باید بدم یا کدوم ماژول هست که باعث خطا میشه ؟

throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError().'<br /><br /><pre>'.$sql.'</pre>');

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اونجوری که متوجه شدم دوتا از جدول های  satkalac_admin و ps_searchterm  وجود ندارن . چطوری این مشکل رو حل کنم؟ اصلاً از کدوم ماژول ها میتونه این خطا ایجاد بشه . ممنون میشم مدیران و سایر دوستان راهنمایی بفرمایند .

لینک به دیدگاه

• 4 weeks later...

اونطور که من با راهنمایی اساتید متوجه شدم مشکل از ماژول جستجوی پرستاشاپه و باید گزارش بشه تا اصلاح کنند . با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...