jenab ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 سلام من برای امتحان اومدم خرید بکنم دیدم این ارور میاد تو سبد خرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 سلام از قسمت ارسال >> حامل ها یک حامل جدید رو اضافه کنید و در قسمت مناطق و هزینه های ارسال تیک Asia (یا منطقه مورد نظرتون) رو بزنید.ببینید با این کار مشکلتون حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jenab ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 مشکل اینجاست من حذف کردم asia رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jenab ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 کسی نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 سلاماز قسمت بومی سازی >> منطقه ها میتونید منطقه ای رو که حذف کردید اضافه کنیدببینید مشکلتون حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jenab ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 بازم نشد. چی کار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 1. ابتدا منطقه آسیا رو در مسیر بومی سازی >>منطقه ثبت کنید2.کشور ایران رو در مسیر بومی سازی>>کشور اضافه کنید و منطقه اش رو اسیا قرار بدید، همچنین برای استان ها3.یک حامل تعریف کنید برای منطقه آسیا فکر نمیکنم دیگه مشکلی بوجود بیاد واکنش ها : jenab 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jenab ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 مشکل حل شد خیلی خیلی تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .