kala59 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2017 سلام دوستان من قالبم رو تغییر دادم دوباره همون قالب و انتخاب کردم تصاویرم توی سایت به صورت علامت سوال در اومده چه کاری باید انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 سلام 1. ابتدا از قسمت تنظیمات >> تصاویر ،ایجاد دوباره بندانگشتی ها رو بزنید.2. فایل htaccess در روت هاستتون رو پاک کنید، سپس وارد تنظیمات >> سئو و url ، و روی دکمه ذخیره کلیک کنید. 3. از قسمت تنظیمات >> سئو ، url آشنا رو غیر فعال کنید اگر تصاویر نمایش داده شد به هاستتون تیکت بزنید mode rewrite رو براتون فعال کنن. بعد از نصب mode rewrite، از منو تنظیمات >> سئو و urlها، url اشنا رو فعال کنید. واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amin.m ارسال شده در فروردین 27، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2020 سلام دوستان من از ورژن 1.6.1.24 استفاده میکنم در بخش مدیریت محتوا عکسی رو آپلود کردم اما زمانی که دکمه ی ذخیره به همراه نمایش رو میزنم (توی سایت) فقط یک علامت سوال بزرگ به جای عکس نشون میده .دلیل اینکه عکس رو نمایش نمیده چیه؟ میشه راهنمایی کنید سپاسگزارم واکنش ها : Amin.m 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 28، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2020 لینک صفحه ای که مشکل داره رو ارسال کنید. فقط در بخش مدیریت محتوا مشکل دارید؟ محصولاتتون مشکل عکس ندارن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .