nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 با درود دوستان گرامی من از پوسته ی پیش فرض پرستاشاپ بهره می برم. می خواستم برخی اطلاعات رو در منوی سمت راست که فعال کردم جا بدم. یعنی مثلا 2 تا 3 بنر در منوی سمت راست بزارم که شماره تلفن و شیوه های ارسال و راهنمای خرید رو اونجا بزارم که هر زمان روش کلیک کردندبه صفحه ی اینترنتی مربوط به اون هدایت بشن همان گونه که در تصویر زیر می بینید من این افزونه یا ماژول پیکربندی قالب را در منوی سمت راست جایگذاری ( هوک ) کردم. در تصویر زیر لطفا ببنید: همچنین در بخش تنظیمات افزونه پیکربندی قالب تنضیمات را به این صورت انجام دادم و هم در ستون راست و ستون چپ یک نمونه را درج کردم همانگونه که در تصویر زیر می بینید: ولی به هیچ عنوان در ستون سمت راست به نمایش در نمیاد می شه راهنمایی کنید چرا و مشکل از کجاست؟ نشانی اینترنتی تارنما فروشگاه: http://efarvahar.ir با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 سلام DisplayLeftColumn مربوط به ستون سمت چپ هست ، شما باید در DisplayRightColmn هم ماژولتون رو جایگذاری کنید. واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 سلام DisplayLeftColumn مربوط به ستون سمت چپ هست ، شما باید در DisplayRightColmn هم ماژولتون رو جایگذاری کنید. درود بر شما بله این کار را هم کردم. یعنی افزونه ی پیکربندی قالب را در سمت راست و چپ هر دو جایگذاری کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 از قسمت تنظیمات >> قالب ها ، "تنظیمات پیشرفته" ببینید ستون سمت راستتون فعال هست یا نه واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 از قسمت تنظیمات >> قالب ها ، "تنظیمات پیشرفته" ببینید ستون سمت راستتون فعال هست یا نه تنظیمات این بخش هم اکنون به این صورت هست: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 برای زبان فارسی جایگاه ستون چپ و راست گاهی برعکس هست. طبق تصویری که شما ارائه کردید یکی از ستون های شما فقط در برخی صفحات نمایش داده میشه و ستون دیگر بطور کامل غیر فعال هست من سایتتون رو که مشاهده کردم در صفحات تیک خورده در ستون راست بنرهای شما در حال نمایش هست واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 برای زبان فارسی جایگاه ستون چپ و راست گاهی برعکس هست. طبق تصویری که شما ارائه کردید یکی از ستون های شما فقط در برخی صفحات نمایش داده میشه و ستون دیگر بطور کامل غیر فعال هست من سایتتون رو که مشاهده کردم در صفحات تیک خورده در ستون راست بنرهای شما در حال نمایش هست ببخشید در اون چیزی که من بلد هستم اینه که در مرحله نخست باید 1- ماژول پیکربندی قالب رو توی ستون سمت چپ و راست جایگذاری ( هوک ) کنم . این کار رو برای هر دو ستون انجام دادم 2- سپس در بخش تنظیمات پوسته در صفحاتی که نیاز هست ستون سمت راست یا چپ به نمایش در بیاید اون صفحات تیک زده بشه. --- من این کارها رو انجام دادم. حتی تصاویری که در بخش ماژول پیکربندی قالب می خوام بزارم رو هم در بخش LEFT و هم در بخش Right گذاشتم جالب ای هست که دقیقا همگی تیک هایی که در بخش پیکربندی تنظیمات قالب هست رو برعکس که می کنم ( یعنی ستون سمت چپ رو فعال می کنم ) ستون سمت چپ به نمایش در میاد و این تصاویر به خوبی در ستون سمت چپ نشون داده می شه ولی زمانی که تیم ک های سمت ستون سمت راست رو می زنم این تصاویر به نمایش در نمیان !!) الان ستون سمت چپ رو تیک زدم و فعال کردم و به خوبی همگی تصاویر و ماژول پیکربندی قالب داره به نمایش در میاد http://efarvahar.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .