Shahab218 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2017 سلام بنده فروشگاهی دارم و در اون قصد فروش محصولی رو دارم که دارای تعداد زیادی ویژگی و آپشن دو سه حالتی هست که انتخاب هرکدوم باعث تغییر قیمت محصول میشه. اما از اونجایی که تعداد ویژگی ها خیلی زیاد هست هنگام ساخت ترکیبات، پردازش دچار مشکل میشه. حالا سوال من این هست که چطور میتونم این کار رو انجام بدم و آیا راهی هست که لازم نباشه حتما اول ترکیبی از ویژگی ها ساخته بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 نباید با ایجاد ترکیبات به مشکل خاصی بر بخورید چه خطایی میگیرید موقع ساخت ترکیب ها؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahab218 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 نباید با ایجاد ترکیبات به مشکل خاصی بر بخورید چه خطایی میگیرید موقع ساخت ترکیب ها؟ سلام کلا ساخت ترکیبات بسیار طول میکشه و بعد از مدتی ارتباط با سایت قطع میشه. فرض کنید من قصد فروش محصولی رو دارم که یک سری ماژول هم همراهش هست و قصد دارم برای هر ماژول یک مشخصه با ارزش "بله" و "خیر" تعریف کنم که وقتی کاربر بله رو انتخاب کرد قیمت اون ماژول هم به قیمت نهایی اضافه بشه. حالا وقتی تعداد این مشخصه ها بالا بره تعداد ترکیبات هم بسیار زیاد میشه و احتمال زیاد سیستم هنگام پردازش دچار مشکل میشه. آیا روشی وجود داره که نیاز به ساخت ترکیبی از ویژگی ها وجود نداشته باشه. یا اگه ممکن نیست ممنون میشم اگه شیوه درست افزودن یک سری متعلقات با قیمت های متفاوت به محصول رو شرح بدین به طوری که حتما همراه محصول به فروش برسن و قیمتشون به قیمت نهایی محصول اضافه بشه. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 برای ساخت ترکیبات تنها راه استفاده از بخش ترکیبات خود پرستاست این که سایت شما هنگام ایجاد و پردازش ترکیبات تایم اوت میدهد به احتمال زیاد از دو تابع max_execution_time و memory_limit سرور می باشد. همچنین تابع max_input_vars نیز می تواند در این موضوع دخیل باشد و باید از هاست خود پیگیری کنید واکنش ها : Shahab218 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .