hidden ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 سلام دوستان تو این هفته 3 نفر زنگ زدن ک چرا میخوام پرداخت کنم و گام بعدی سفارش رو بزنم ارور میده که شما باید یه کوپن تخفیف وارد کنید. دوستان این ارور برای چی هست مشتری هنوز خرید نکرده بار اولشه کوپنی نداره میگه کوپن وارد کن.... خدا میدونه چند تا مشتری به این مرحله رسیدن و بیخیال شدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در خرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2017 سلام دوستان تو این هفته 3 نفر زنگ زدن ک چرا میخوام پرداخت کنم و گام بعدی سفارش رو بزنم ارور میده که شما باید یه کوپن تخفیف وارد کنید. دوستان این ارور برای چی هست مشتری هنوز خرید نکرده بار اولشه کوپنی نداره میگه کوپن وارد کن.... خدا میدونه چند تا مشتری به این مرحله رسیدن و بیخیال شدن با سلام باید قوانین سبدخرید رو بررسی کنید ، چرا که اگر هم کوپنی تعریف شده باشه مشتری به هر دلیلی نخواهد استفاده کنه باید بتونه بدون وارد کردن کد تخفیف خریدش رو انجام بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bazar ارسال شده در مهر 10، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2021 سلام بزرگواران بنده هم چنین مشکلی دارم درصورتی که در قسمت کد های تخفیف سایتم حتی یک کد تخفیف هم ندارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 13، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۱۹ در 14:32، bazar گفته است : سلام بزرگواران بنده هم چنین مشکلی دارم درصورتی که در قسمت کد های تخفیف سایتم حتی یک کد تخفیف هم ندارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تیکت بزنید جهت بررسی: https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .