ms_online ارسال شده در شهریور 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 با سلام خدمت همه دوستان سبد خرید فروشگاه من محتویات خودشو نگه نمی داره یعنی مثلا اگه محصولی را انتخاب کنی بخوای پرداختش کنی یا بری جای دیگه ای محصول دیگه ای اضافه کنی یکدفه سبد خالی میشه !!؟؟؟احتمال میدم باید دوباره نصب کنم ؟؟!! لطفا مرا راهنمایی کنید با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 آدرس سایت خودتون رو اعلام کنید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms_online ارسال شده در شهریور 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 shop.talan.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 من مشكلي نديدم firefox 13.1 final كش مرورگرتون رو پاك كنيد و دوباره امتحان كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .