warface ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 سلامخسته نباشد میگم به تیم جدید پرستا شاپ پارسی.فقط یه مشکل هست، اونم اینه که شما قالب پیش فرض رو از پایه فارسی کردین و با این کار قابلیت چند زبانه بودن رو از فروشگاه گرفتین! یعنی فروشگاه اگر راست چین شده، کلا راست چین شده، حتی واسه زبان های چپ چین! و این یه ایراد محسوب میشه.ممنون میشم اگر توضیحی پیرو این مطلب دارید اضافه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 سلامخسته نباشد میگم به تیم جدید پرستا شاپ پارسی.فقط یه مشکل هست، اونم اینه که شما قالب پیش فرض رو از پایه فارسی کردین و با این کار قابلیت چند زبانه بودن رو از فروشگاه گرفتین! یعنی فروشگاه اگر راست چین شده، کلا راست چین شده، حتی واسه زبان های چپ چین! و این یه ایراد محسوب میشه.ممنون میشم اگر توضیحی پیرو این مطلب دارید اضافه کنید. تا جایی که ما می دونیم تمام ورژن های قبلی هم همینطوری بوده. چاره ای هم جز این کار نیست!درست زبان های دیگه هم راست چین شده اما غیر قابل خوندن نیست.با این حال اگر خیلی اصرار دارید به زودی نسخه ای ارائه میشه که میتونید زبان فارسی رو به صورت چپ چین داشته باشید. شما کدوم رو ترجیح میدی؟ما داریم تلاش می کنیم که این مشکل رو هم کلا حل کنیم که برای نصاب این مشکل حل شده و به زودی ارائه میشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در آذر 1، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 سلامخسته نباشد میگم به تیم جدید پرستا شاپ پارسی.فقط یه مشکل هست، اونم اینه که شما قالب پیش فرض رو از پایه فارسی کردین و با این کار قابلیت چند زبانه بودن رو از فروشگاه گرفتین! یعنی فروشگاه اگر راست چین شده، کلا راست چین شده، حتی واسه زبان های چپ چین! و این یه ایراد محسوب میشه.ممنون میشم اگر توضیحی پیرو این مطلب دارید اضافه کنید. تا جایی که ما می دونیم تمام ورژن های قبلی هم همینطوری بوده. چاره ای هم جز این کار نیست!درست زبان های دیگه هم راست چین شده اما غیر قابل خوندن نیست.با این حال اگر خیلی اصرار دارید به زودی نسخه ای ارائه میشه که میتونید زبان فارسی رو به صورت چپ چین داشته باشید. شما کدوم رو ترجیح میدی؟ما داریم تلاش می کنیم که این مشکل رو هم کلا حل کنیم که برای نصاب این مشکل حل شده و به زودی ارائه میشه. موفق باشیدتشکر برای پاسخی که دادین.ترجیح من نسخه ای هست که هر دو نوع زبان (راست چین و چپ چین) رو به درستی پشتیبانی کنه.یک سوال:در بخش اول فرم ثبت نام، برای زبان انگلیسی علامت سوال به اول جمله انتقال پیدا کرده است که با تغییر دایرکشن از RTL به LTR چیدمان انگلیسی درست میشه اما فیلد هایی که برای ثبت نام یا ورود کاربر هستن جا به جا میشن.ممنون میشم اگه راه حلی دارید ارائه بدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 قابلیت rtl و ltr رو ما خودمون میتونیم اضافه کنیم به این صورت که همه ی css ها یکبار به صورت rtl درست میکنیم و یک بار هم به صورت ltr به این صورت فالب چند زباه میشه ولی انجام این کار یکم مشکله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در آذر 1، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 قابلیت rtl و ltr رو ما خودمون میتونیم اضافه کنیم به این صورت که همه ی css ها یکبار به صورت rtl درست میکنیم و یک بار هم به صورت ltr به این صورت فالب چند زباه میشه ولی انجام این کار یکم مشکلهچیزی که شما میگید تا جایی که من می دونم برای 1.3 جواب میده.لطفا اگر روش انجام چیزی که گفتین رو برای 1.4 با یک مثال بگید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 تشکر برای پاسخی که دادین.ترجیح من نسخه ای هست که هر دو نوع زبان (راست چین و چپ چین) رو به درستی پشتیبانی کنه.یک سوال:در بخش اول فرم ثبت نام، برای زبان انگلیسی علامت سوال به اول جمله انتقال پیدا کرده است که با تغییر دایرکشن از RTL به LTR چیدمان انگلیسی درست میشه اما فیلد هایی که برای ثبت نام یا ورود کاربر هستن جا به جا میشن.ممنون میشم اگه راه حلی دارید ارائه بدین.دوست عزیز پرستاشاپ فارسی کاملا از قالب های استاندارد پشتیبانی میکنه. اگر قالب چپ چین شده باشه به درستی کار میکنه. اگر قالب پیش فرض نه. شما قالب های دیگه نصب کنید و امتحان کنید. مشکلات حل میشه.مشکل قالب پیش فرض باید از طرف تیم اصلی رفع بشه که با اون ها در تماس هستیم و راه حل هایی هم به اون ها ارایه دادیم و خواهیم داد. قابلیت rtl و ltr رو ما خودمون میتونیم اضافه کنیم به این صورت که همه ی css ها یکبار به صورت rtl درست میکنیم و یک بار هم به صورت ltr به این صورت فالب چند زباه میشه ولی انجام این کار یکم مشکلهاین کار برای یک قالب که کاملاً استاندارد وبهینه باشه امکان پذیره. اما قالب پیش فرض پرستا مشکلاتی در css داره که باید رفع بشه و نه توسط ما بلکه توسط تیم اصلی. ما در حال حل این مشکل هستیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 سلام ببخشید چطور میشه این عکس انجمن که روی قالب دیفالت هست رو عوض کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 منطورت کدوم عکسا هست ایا تصاویر بلوک های قالب که مربوط به قالب میباشد یا تصویر وسط قالب سایت که نوشته پرستا شاپ 100 درصد فارسی .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 اونیکه نوشته 100% نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza72 ارسال شده در آذر 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2011 چطوری عوض کنم؟ توهین به انجمن نباشه ها فقط برای اینه که میخوام یک عکس مرتبط با سایت بگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 چطوری عوض کنم؟ توهین به انجمن نباشه ها فقط برای اینه که میخوام یک عکس مرتبط با سایت بگذارم نه دوست عزیز هیچ ایرادی نداره که عکس صفحه ی اصلی فروشگاهتون رو عوض کنید فقط به عکسی که توی پنل ادمین نشون میده دست نزنید چون نسخه های جدید و بهروز رسانی ها رو اونجا اعلام می کنیم و همه میتونن ببینن.برای عوض کردن عکس صفحهی اصلی فروشگاهتون مراحل زیر رو دنبال کنید: پنل مدیریت » ماژولها » بخش کاربری » ویرایشگر متن صفحهی اصلی » پیکربندی حالا به راحتی میتونید عکس مورد نظر خودتون رو قرار بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali3470 ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 سلام ببخشيد من يه مشكل تو راست چين كردن قالب دارم در قسمت قيمت محصولات اول ريال رو ميندازه و بعد مبلغ محصول اينم لينكش :http://www.banbaotoys.com لطفاً كمك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 سلام ببخشيد من يه مشكل تو راست چين كردن قالب دارم در قسمت قيمت محصولات اول ريال رو ميندازه و بعد مبلغ محصول اينم لينكش :http://www.banbaotoys.com لطفاً كمك كنيد اول به قسمت payment بریدو بعد برید currencies برید سراغ ریالو ببینید چه Formattingبراش انتخاب شده اگر با تغییر دادن Formatting درست نشه باید روی ویژگی direction توی css کار کنید قابلیت rtl و ltr رو ما خودمون میتونیم اضافه کنیم به این صورت که همه ی css ها یکبار به صورت rtl درست میکنیم و یک بار هم به صورت ltr به این صورت فالب چند زباه میشه ولی انجام این کار یکم مشکلهچیزی که شما میگید تا جایی که من می دونم برای 1.3 جواب میده.لطفا اگر روش انجام چیزی که گفتین رو برای 1.4 با یک مثال بگید ممنون میشم.به روشی میشه فقط یک فایل cssبرای قالب داشت که من در قالبی که می خوام عرضه کنم این کار رو کردم (برای 1.4)و قالب تنها یک فایل cssداره و اسم این فایل css هم دیگه global نیست هم اسم قالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali3470 ارسال شده در آذر 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2011 سلام مرسي مشكل با تنظيم Formatting و css direction:rtl حل شد با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2011 دوستان عزیز ما در حال چند زبانه کردن یک قالب هستیم و به زودی ارایه خواهیم داد. روش چند زبانه کردن قالب و ماژول های مرتبط رو به زودی در انجمن قرار خواهیم داد و اگر دوستان این آموزش رو بخونن و رعایت کنن دیگه تمام قالب ها رو میشه چند زبانه کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi5574 ارسال شده در دی 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2011 دوست عزيز لطف ميكني بگي اين direction:rtl رو كجا بايد بذارم؟من تفريباً تو تمام اونجاهايي كه حدس ميزدم گذاشتم اما حل نشد.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdi5574 ارسال شده در دی 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2011 ممنون من اينجوري حلش كردم:تو قسمت مديريت > پرداخت > واحد پول ها > ريال > فرمت رو اين شكلي انتخاب كردم: 0,000.00X(چهارمي) اينجوري "ريال" سمت چپ مبلغ نشون داده ميشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .