farzad3620 ارسال شده در خرداد 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2017 با سلام خدمت اساتید محترم و ضمن تبریک سال نو من یه مشکل در فروشگاهم دارم اونم اینه که قیمت محصول در پنل مدریت قسمت کاتولوگ به تومانه برای این که در درگاه پرداخت ایران کیش خللی وجود نیاد قیمت رو به ریال تبدیل کردم میخواستم بدونم آیا راهی هست که قیمت در فروشگاه به تومان باشه و در درگاه ایران کیش همان را به ریال حساب کند ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در خرداد 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2017 با سلام کسی نبود جواب پست ما رو بده ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2017 چرا میشه. البته باید حتما هر دو ارز ریال و تومان در فروشگاهتون تعریف شده باشه (میتونید غیر فعالش کنید ولی حتما باید تعریف شده باشه) سپس از بخش ماژول ها - پرداخت، ماژول مورد نظرتون رو روی ارز ریال محدود کنید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در خرداد 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2017 با سلام ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .