dididi ارسال شده در خرداد 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2017 در هنگام نصب قالب این ارور داده می شود چطور می شود حل کرد این مشکل رو ؟ Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'INSERT INTO `ps_pos_staticblock` (`id_posstaticblock`, `identify`, `hook_position`, `name_module`, `hook_module`,`posorder`, `insert_module`, `active`, `showhook`) values('1','home_banner1 ','bannerSlide','','','0','0','0','1') نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2017 از طراح قالبتون راهنمایی بگیرید. این مشکل مربوط به ماژول های همراه قالب می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dididi ارسال شده در خرداد 30، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2017 بله تیکت زدم حل شدش گفتم مطرح کنم شاید به درد دیگران هم بخورد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
derakht ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 سلامزمان نصب قالب این پیام خطا را میدهد:سایز فایل سرور با سایز فایل محلی متفاوت است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 یکبار قالب رو روی کامپیوترتون از حالت فشرده خارج کنید و دوباره zip کنید (بدون فشرده سازی) و تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
derakht ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 یکبار قالب رو روی کامپیوترتون از حالت فشرده خارج کنید و دوباره zip کنید (بدون فشرده سازی) و تست کنید سپاس از پاسخ این کار را هم انجام دادم و نشد. مشکل از پرستاشاپ من است چون الان سعی کردم قالب زمستان شما را که قبلا نصب کرده بودم را هم دوباره نصب کنم و همین خطا را داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 مشکل احتمالا از هاست شماست. این مطلب رو مطالعه کنید ببینید راه میوفته کارتون یا خیر. اگر مشکل رفع نشد با هاستتون مطرح کنید: https://goo.gl/07ORuL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
derakht ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 مشکل احتمالا از هاست شماست. این مطلب رو مطالعه کنید ببینید راه میوفته کارتون یا خیر. اگر مشکل رفع نشد با هاستتون مطرح کنید: https://goo.gl/07ORuL سپاس طبق آموزش لینکی که گذاشته بودید از طریق FTP عمل کردم. این خطا را اینبار داد: "خطایی در زمان کپی فایل رخ داد." نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2017 با هاستتون مطرح کنید. شاید توابع مربوط به کپی بسته باشه روی هاستتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2017 سپاس طبق آموزش لینکی که گذاشته بودید از طریق FTP عمل کردم. این خطا را اینبار داد: "خطایی در زمان کپی فایل رخ داد." چک کنید پوشه cash توی هاست شامل پوشه های - cachefs - purifier - push - sandbox - smarty -tcpdf باشه. واکنش ها : farzad6631 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در بهمن 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2017 چک کنید پوشه cash توی هاست شامل پوشه های - cachefs - purifier - push - sandbox - smarty -tcpdf باشه. بسیار عالی و ممنون از راهنمایی شما منم این مشکل رو داشتم پوشه های فوق را روی هاست ایجاد کردم مشکل برطرف شد باز هم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .