m0stafa ارسال شده در مهر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2012 سایت من ی مدتیه وقتی آدرسشو میزنی اولش خیلی مکث میکنه ، چرا ؟؟من دقت کردم، با موزیلا دیدم از apis.google.com داره لینک میگیره ، باید چی کار کنم که لینک نگیره یا اگه میگیره زیاد طول نکشه ، آخه اون موقع که روی آدرس ذکر شده میمونه هیچ کیلوبایتی دانلود نمیشه ، یعنی اون موقع سایت رو بالا نمیاره ، داره فقط از اون لینک لینک میگیره!!! راستی ، توی بخش مدیریت این مشکل رو ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مهر 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2012 برای google plus one هست . باید غیر فعالش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 متاسفانه با سانسور دولت روي يكي از مهمترين ابزار گوگل يعني همين پلاس 1 تاثير منفي بسزايي گذاشته و توصيه مي كنم دوستان در صفحه اولشون از اين استفاده نكنند در صورتي كه سانسور رد كردن اين مشكل مشاهده نميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .