sm_pakdel ارسال شده در مهر 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2017 من پرستا شاپ انگلیسی دانلود کردم نصب کردم ترجمه های بخش مدیریت رو وارد کردم همه چیز ترجمه شده ولی منو های سمت راست انگلیسی موندن بعضی کلمات هم در بخش کاربری انگلیسی موندن مشکل از چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام چرا نسخه انگلیسی پرستاشاپ را دانلود کردید؟میتونید آخرین نسخه پرستاشاپ فارسی را از انجمن دانلود کنید که این نسخه بومی سازی هم شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sm_pakdel ارسال شده در مهر 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2017 فکر نمیکردم فرق بکنه فکر میکردم اینجا پشتیبانی فارسیشه چون تو ادمین هم رفتم دیدم نوشته دانلود پکیج ترجمه فارسی فکردم خودش اینکارو میکنه درست شد مشکل از نسخه دانلودیم بود اپدیت کردم ترجمه ها درست شد متاسفانه قبل از این داستان کلی هم تغییر روی این انگلیسی دادم حالا نمیتونم تعویضش کنم با فارسی ولی خوب خدا رو شکر مشکل ترجمه های ادمین حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinrayan ارسال شده در مهر 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2017 برای ترجمه بخش های مختلف قالب میتونید از تنظیمات > ترجمه ها استفاده کنید اما برای بخش ادمین پنل، فکر کنم باید فایل های ترجمه رو از پوشه admin-xxxxxxxxx ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pass ارسال شده در شهریور 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2018 تنظیمات > ترجمه ها زبان فارسی رو بروز رسانی کن مشکلت حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azin71mttgh ارسال شده در مهر 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2018 سلام چرا نسخه انگلیسی پرستاشاپ را دانلود کردید؟میتونید آخرین نسخه پرستاشاپ فارسی را از انجمن دانلود کنید که این نسخه بومی سازی هم شده. من پرستاشاپ 1.7 انگلیسی رو دارم نصب میکنم، در مرحله اول زبانش رو فارسی انتخاب کردم، اما روند نصب به مشکل میخوره(در نصب یکی از ماژول ها مشکل ایجاد میشه) در صورتیکه انگلیسیش به راحتی نصب میشه دلیلش چی میتونه باشه؟ آیا نسخه 1.7 نمیتونه فارسی باشه؟ ممنون میشم جواب سوالم رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 11، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2018 سلام نسخه 1.7 هنوز با زبان فارسی سازگار نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pass ارسال شده در مهر 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2018 من پرستاشاپ 1.7 انگلیسی رو دارم نصب میکنم، در مرحله اول زبانش رو فارسی انتخاب کردم، اما روند نصب به مشکل میخوره(در نصب یکی از ماژول ها مشکل ایجاد میشه) در صورتیکه انگلیسیش به راحتی نصب میشه دلیلش چی میتونه باشه؟ آیا نسخه 1.7 نمیتونه فارسی باشه؟ ممنون میشم جواب سوالم رو بدید سلام چرا دوست من مشکلی نداره و نسخه فارسی هم نصب میشه دقیق نمیدونم منظورت تو قسمت هست که ارور میخوری ولی چند تا چیز رو رعایت کن احتمالا مشکلت رفع بشه یکی موقع نصب به نت وصل باش اگه بتونی آی پی تو هم عوض کن و نسخه php رو هم چک کن اگه باز مشکل داشتی بگو ایراد دقیقا کجاست تا بتونم راهنمایت کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2018 من پرستاشاپ 1.7 انگلیسی رو دارم نصب میکنم، در مرحله اول زبانش رو فارسی انتخاب کردم، اما روند نصب به مشکل میخوره(در نصب یکی از ماژول ها مشکل ایجاد میشه) در صورتیکه انگلیسیش به راحتی نصب میشه دلیلش چی میتونه باشه؟ آیا نسخه 1.7 نمیتونه فارسی باشه؟ ممنون میشم جواب سوالم رو بدید این مشکل تنها با زبان فارسی نیست. موقع نصب پرستاشاپ 1.7.4.0 هر زبانی غیر انگلیسی انتخاب کنید نصب با خطا مواجه میشه که این یک باگ هست برای رفع مشکلتون از پوشه modules پوشه ps_themecusto رو پاک کنید و مراحل نصب رو تکرار کنید گرچه پرستاشاپ 1.7 هنوز پخته و کامل نیست و مشکلاتی داره. ما فعلا نسخه 1.7 رو پیشنهاد نمیکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در تیر 25، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2019 سلام نسخه 1.7 هنوز با زبان فارسی سازگار نیست. این مشکل حل شده؟؟؟ الان توی منو ها هم کلمه انگلیسی رو نشون میده هم فارسی!! پیوست رو ملاحظه بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 27، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2019 سلام این مشکل عموما وقتی پیش میاد که به اینترنت وصل نباشید. توی پرستاشاپ 1.7 در صورت نبود اینترنت توی برخی موارد روی لوکال با مشکل مواجه میشید موفق باشید واکنش ها : general2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در تیر 27، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2019 سلام این مشکل عموما وقتی پیش میاد که به اینترنت وصل نباشید. توی پرستاشاپ 1.7 در صورت نبود اینترنت توی برخی موارد روی لوکال با مشکل مواجه میشید موفق باشید سلام خیر اصلا لوکال نیست ؛ روی هاست برتینا هست ... ورژن های پایین تر پرستا رو نصب کردم یکم بهتر شد ولی باز هم چند مورد اینطوری مونده ؛ راه حلی براش دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در مرداد 4، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2019 سلام خیر اصلا لوکال نیست ؛ روی هاست برتینا هست ... ورژن های پایین تر پرستا رو نصب کردم یکم بهتر شد ولی باز هم چند مورد اینطوری مونده ؛ راه حلی براش دارید؟ منتظر پاسخ بمونم یا در تیکتی جدید پیگیری کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 7، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2019 این مورد راهکار خاصی نداره و بسته به سرعت اینترنته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galaxy ارسال شده در شهریور 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2019 سلام. ترجمه نشدن تنظیمات بعضی از ماژول ها رو چطور میشه برطرف کرد؟ مثلا ماژول تایمر شگفت انگیز توی قالب الکترون هنوز انگلیسی باقی مونده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2019 درود به صفحه توضیحات قالب الکترون به تب "فایل ها ضمیمه" مراجعه کنید https://ipresta.ir/prestashop-theme/307-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86.html موفق باشید واکنش ها : galaxy 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .