farzad3620 ارسال شده در مهر 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2017 با سلام وعرض ادب من چند تا مشکل دارم جستجو هم کردم به نتیجه دلخواه نرسیدم اول حامل هایی که تعریف کردم تمامشو به مشتری نشون داده نمیشه دوم مازولcod رو که فعال میکنم یک عبارت در هم نشون داده میشه ممنون میشم راهنمایی نمایید یا یه راهنمایی کلی کنی تا از اول بازسازی نمایم ناگفته نمونه من الان دو حامل ایران کیش و پرداخت درب منزل رو احتیاج دارم بازم ممنون تصاویر پیوست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در مهر 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2017 با سلام کسی نبود سوال منو جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2017 سلام 1) چک کنید از تب ارسال هر محصول ، حامل خاصی رو فعال نکرده باشید، تنظیمات حامل ها رو چک کنید که برای چه منطقه هایی ، چه رنج وزن و قیمتی ایجاد شدن. 2) از منوی بومی سازی >> ترجمه ها، ماژول cod و عبارات مربوط به اون رو ترجمه کنید. واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در مهر 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 ارسالی امروز, 05:46 PM با سلاممن یه مشکلی برام پیش اومده اون این که تمام اطلاعات مشتریان وآدرسها وسفارشاتشانرو با مازول PrestaShop Cleaner v1.9.2 پاک کردم الان اگه از طریق هاست بخوام بک آپگیری هفته های قبلرو بکنم وجود داره ولی کلی اطلاعات دیگرپاک میشه میخواستم ببینم راهی برای برگشت اطلاعات مشتریان هست؟ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .