farzad3620 ارسال شده در مهر 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2017 با سلاممن یه مشکلی برام پیش اومده اون این که تمام اطلاعات مشتریان وآدرسها وسفارشاتشانرو با مازول PrestaShop Cleaner v1.9.2 پاک کردم الان اگه از طریق هاست بخوام بک آپگیری هفته های قبلرو بکنم وجود داره ولی کلی اطلاعات دیگرپاک میشه میخواستم ببینم راهی برای برگشت اطلاعات مشتریان هست؟ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در مهر 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2017 با سلام به مدیران خواهش میکنم به سوال من جواب دهید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2017 خیر. باید بکاپتون رو برگردونید. البته میشه جداول رو بصورت دستی وارد کرد ولی باید بسیار با دقت انجام بشه که تداخلی ایجاد نکنه. فکر نمیکنم زمان کمتری ببره از وارد سازی محصولات جدیدی که الان از دست رفتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .