jahromy ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 با سلامقصد افزودن یک لینک با آدرس خارجی در بلوک شاخه ها دارم که آیا تنظیمی برای انجام این کار وجود دراد؟مثلا:پورتال سایت لینک بشه به آدرس cms.ariyafom.com که در زیر شاخه ها قرار می گیرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 بايد در كد بلوك شاخه كد نويسي انجام بديد اگه اصراري در اونجا داريد اگرم نه بلوك لينك رو در ماژول نصب و بهره ببريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 سلام دوستان آیا میشه در بلوک شاخه ها یک زیر شاخه اضافه کرد ولی محصول نباشه(یه متن یا یه فایلی برا دانلود باشه)؟در سربرگ CMS یه زیر شاخه اضافه کردم ولی به بلوک شاخه ها اضافه نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 cms ربطي به شاخه ها نداره چيزي كه اونجا مي سازيد در بخش بلوك اطلاعاتي مي اد ( كه بايد تيكشو بزنيد در پيكربنديش) در مورد هدفتون بايد كد نويسي بلوك شاخه تغيير ايجاد كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 ممنون از پاسخی که دادید ولی میشه دقیقا بگید بلوک شاخه ها را از کدوم مسیر پیداش کنم و کجاش تغییر ایجاد کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 modules/blockcategory/blockcategory.tplباید در این فایل تغییر ایجاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .