Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2017 1) آیا ترتیب چیده شدن محصولات داخل سایت را میتوان جابجا کرد ؟ به عنوان مثال محصولاتی که جدیدتر وارد میکنیم عقب تر باشند و محصولات قدیمی تر بالاتر؟ 2) وقتی در یک شاخه از 100 تا محصول 20 تاش موجوده میتونم کاری کنم وقتی مشتری وارد شاخه میشه به ترتیب موجودی نمایش داده بشه نه اینکه مشتری خودش دستی بر اساس موجودی فیلتر کنه ؟ سوالات مطرح شده در گروه پرسش و پاسخ پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در آبان 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2017 1) از منوی تنظیمات » محصولات ، ترتیب نمایش محصولات رو می تونید تغییر بدید. باید "ترتیب قرار گیری پیشفرض" رو بر اساس "تاریخ افزودن محصول" و "روش پیشفرض سفارش" رو "رو به پایین" بذارید. 2) ترتیب نمایش محصولات را براساس صعودی و نزولی بزارید. پاسخ های داده شده در گروه پرسش و پاسخ پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd6140 ارسال شده در تیر 19، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2018 سلام خسته نباشید من می خوام چیدمان محصولات فروشگاه از پیشفرض که 8 هستش تغییر بدم و به 16 ثابتش کنم . امکانش هست راهنمایی کنید ممنون می شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2018 از همین بخش تنظیمات -> محصولات میتونید تعداد رو هم تعیین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrd6140 ارسال شده در تیر 20، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2018 از همین بخش تنظیمات -> محصولات میتونید تعداد رو هم تعیین کنید سلام ممنونم بابت پاسختون ولی متاسفانه این تنظیمات نداره از جایی دیگه می شه تنظیم کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در تیر 21، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2018 سلام تنظیمات در همین صفحه است، در بخش "صفحه بندی" تعداد محصولات در هر صفحه رو میتونید تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .