daneshjoo ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 سلام دوستان چطور میشه این ماژول را ویرایش کرد و لینک هاشو کم و زیاد کرد؟ مثلا نمی تونم بنده لینک فروشگها های ما را از توش حذف کنم چون موجود نیست اصلا توی قسمت cms همچنین تنها لینک های پیش فرض خودش را نمایش میده و با اضافه کردن لینک اونها ظاهر نمیشند. درباره ماراهنمای مشتریانقوانین سایتنحوه پرداخت و ارسالراهنمای مراحل سفارشفروشگاه های ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 ماژول بلوک مدیریت محتوا را دوباره نصب و پیکر بندی کن من هم همین مشکل را داشتم با این کار حل شدالبته باید باز بلوک اطلاعات را بسازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 ماژول بلوک مدیریت محتوا را دوباره نصب و پیکر بندی کن من هم همین مشکل را داشتم با این کار حل شدالبته باید باز بلوک اطلاعات را بسازیلطفا روش هاي غير اصولي و علمي رو پيشنهاد نديد!!! خودبلوكشو اگر نخوايد كه ماژول و مي تونيد حذفش كنيد ولي در فوتر:فروشگاه ما در اين قسمت است : ابزارهامغازه هانمایش در پایین (فوتر): از بقيه جاها بخوايد حذف كنيد بايد كدنويسي tpl مربوطه رو تغيير بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 فرشگاه های ما خودش یک ماژول جداگانه است و ربطی به cms نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 من با بازنشانی مشکلم حل شد من یه cms نوشتم اضافه نمیشد این قسمت اما با این کار اضافه شد و مشکل حل شد(منظور یه صفحه cms نه بخش فروشگاه ها)شاید غیر اصولی باشه اما مشکل من را حل کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .