general2 ارسال شده در دی 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2017 سلام چطور میشه یک تخفیف 30 درصدی فقط به حامل ها اعمال کنیم؟ (قیمت محصول همان قیمت بدون تغییر و تخفیف های مربوط به خودش) واکنش ها : general2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2017 سلام از منو قوانین قیمت گذاری >> قوانین سبد خرید، هنگام ایجاد قانون از تب "وضعیت ها" محدودیت حامل رو تیک بزنید و حامل مورد نظرتون رو انتخاب و در تب بعدی مقدار درصد تخفیف رو وارد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در دی 3، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2017 سلام از منو قوانین قیمت گذاری >> قوانین سبد خرید، هنگام ایجاد قانون از تب "وضعیت ها" محدودیت حامل رو تیک بزنید و حامل مورد نظرتون رو انتخاب و در تب بعدی مقدار درصد تخفیف رو وارد کنید. سلام این کار رو کردم ولی تخفیف رو به قیمت محصول میزنه نه حامل ... توی قسمت وضعیت محدودیت همه ی حامل ها رو انتخاب شده قرار دادم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 هنگام سفارش مشتری تخفیف به قیمت محصول بعد از مرحله ارسال که حامل رو انتخاب میکنن لحاظ میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در دی 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2017 هنگام سفارش مشتری تخفیف به قیمت محصول بعد از مرحله ارسال که حامل رو انتخاب میکنن لحاظ میشه . خیر خانم وفایی... بعد از انتخاب حامل باز هم تخفیف به قیمت محصول لحاظ میشه نه هزینه پست... پیوست رو ملاحظه بفرمایید... (شاید تو تعریف تخفیف اشتباهی کردم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2017 اگر میخواید قیمت یک حاملتون کمتر از حامل دیگه باشه اصلا نیازی نیست که برایش تخفیف بذارید، از همون ابتدا مبلغ کمتری رو براش اختصاص بدید. چون انتخاب حامل قیمت پایین تر مزیت دیگه ای برای مشتری نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در دی 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2017 اگر میخواید قیمت یک حاملتون کمتر از حامل دیگه باشه اصلا نیازی نیست که برایش تخفیف بذارید، از همون ابتدا مبلغ کمتری رو براش اختصاص بدید. چون انتخاب حامل قیمت پایین تر مزیت دیگه ای برای مشتری نداره. خیر! من قصدم این نیست... من میخوام برای همه حامل هایی که تعریف کردم یک تخفیف 30 درصدی بزارم و بعد چند ماه غیر فعالش کنم ... (نمیخوام قیمت حامل هایی که تعریف کردم عوض بشوند ، فقط تخفیف بخورند) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در دی 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2017 پیش فرض پرستا چنین قابلیتی که میخواید رو نداره. دستی باید قیمت حامل ها رو تغییر بدید. واکنش ها : mrali1234 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .