Kiana Vafaei ارسال شده در دی 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2017 دوستانی که پرستارو به ورژن 1.6 ارتقا دادن و هنگام ارسال پیام در صفحه تماس با ما مشکل دارن فایل زیر رو در ادرس های مشخص شده جایگزین کنن تا مشکلشون برطرف بشه: public_html/themes/YourTheme/contact-form.tpl و همینطور تو قالب پیشفرض خود پرستاشاپ به ادرس : public_html/themes/default-bootstrap/contact-form.tpl contact-form.zip حتما قبل از انجام کار از فایل مورد نظر در سرور خودتون یه بکاپ داشته باشید موضوعات مطرح شده در گروه پرسش و پاسخ پرستاشاپ واکنش ها : misagh2017، hassan2h، hossein0241 و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
misagh2017 ارسال شده در دی 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2017 دوستانی که پرستارو به ورژن 1.6.1.17 ارتقا دادن و هنگام ارسال پیام در صفحه تماس با ما مشکل دارن فایل زیر رو در ادرس های مشخص شده جایگزین کنن تا مشکلشون برطرف بشه: public_html/themes/YourTheme/contact-form.tpl و همینطور تو قالب پیشفرض خود پرستاشاپ به ادرس : public_html/themes/contact-form.tpl http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifcontact-form.zip حتما قبل از انجام کار از فایل مورد نظر در سرور خودتون یه بکاپ داشته باشید موضوعات مطرح شده در گروه پرسش و پاسخ پرستاشاپ سلام ، من جایگزین کردم ولی جواب نداد . ارور زیر را می ده ، ولی اگر یه بار دیگه دکمه ارسال را بزنم ، پیام ارسال میشه بازم ممنون از پرستا شاپی ها و پشتیبانان خونگرم آن واکنش ها : Hosseini و diako86 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
misagh2017 ارسال شده در دی 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2017 سلام ، من جایگزین کردم ولی جواب نداد . ارور زیر را می ده ، ولی اگر یه بار دیگه دکمه ارسال را بزنم ، پیام ارسال میشه http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif22.JPG بازم ممنون از پرستا شاپی ها و پشتیبانان خونگرم آن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
misagh2017 ارسال شده در دی 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2017 سلام ، من جایگزین کردم ولی جواب نداد . ارور زیر را می ده ، ولی اگر یه بار دیگه دکمه ارسال را بزنم ، پیام ارسال میشه http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif22.JPG بازم ممنون از پرستا شاپی ها و پشتیبانان خونگرم آن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در بهمن 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2017 سلام وقت بخیر از قالب الکترون استفاده میکنیم با جایگزین کردن این فایل قالب تماس با مارو از دست میده.باید چی کار کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در خرداد 4، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2018 خدا خیرتون بده با تشکر از خانوم وفایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 11، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2018 سلام وقت بخیر از قالب الکترون استفاده میکنیم با جایگزین کردن این فایل قالب تماس با مارو از دست میده.باید چی کار کنیم؟ سلام برای این مورد میتونید تیکت بزنید تا طراح قالب کمکتون کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
نوید ارسال شده در تیر 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2018 با سلام من از قالب دستچین استفاده میکنم و فایل مورد نظر رو جایگزین کردم منتهی بازم مشکل دارم و مشکلم حل نشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در تیر 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2018 سلام می تونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahghale ارسال شده در مهر 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2018 ممنون مشکلم برطرف شد واکنش ها : Shahghale و hossein0241 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elcshop ارسال شده در مرداد 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2019 بسیار عالی جواب داد کاربران عزیز توجه کنند قبل از جایگزین فایل حتما فایل قبلی حذف کنند سپس این فایل در مسیر گفته شده جایگزین کنند نکته : فایل جایگزین شده حتما از حالت زیپ خارج کنید واکنش ها : hossein0241 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .