saghi ارسال شده در دی 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2017 از چند روز پیش قسمت آمار پیشخوان مشکل پیدا کرده تعداد بازدیدهارو صفر نشون میده بعد که رفرش میکنم برای همه روزا یه عدد ثابتو نشون میده بازدیدکنندگان آنلاینم درست نشون نمیده ماژول های کندوکاو داده های آماری، آمار کاتالوگ، مراجعین آنلاین و مراجعین و بازدید کنندگانو حذف کردم بعد دوباره نصب کردم ولی درست نشد کسی میدونه مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در دی 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2017 سلام در پیشخوان تان از قسمت بالا سمت چپ، حالت نمایشی را خاموش کنید. برای آمار دقیق تر، بهتر است از "گوگل آنالایتیکس" استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghi ارسال شده در دی 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2017 سلام در پیشخوان تان از قسمت بالا سمت چپ، حالت نمایشی را خاموش کنید. برای آمار دقیق تر، بهتر است از "گوگل آنالایتیکس" استفاده کنید. حالت نمایشی خاموشه تا چند روز پیش درست بود نمیدونم چی شد مشکل پیدا کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در دی 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2017 در صورت تمایل می تونید تیکت بزنید تا براتون بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadrahmani74 ارسال شده در فروردین 21، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2019 سلام فرق روز با روز 1 چیه ؟ (یا ماه با ماه 1) چرا آمارشون فرق داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 22، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2019 اون در اصل روز 1- یعنی یک روز قبل، یک ماه قبل، و یک سال قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در فروردین 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2019 اون در اصل روز 1- یعنی یک روز قبل، یک ماه قبل، و یک سال قبل دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در تیر 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2019 از چند روز پیش قسمت آمار پیشخوان مشکل پیدا کرده تعداد بازدیدهارو صفر نشون میده بعد که رفرش میکنم برای همه روزا یه عدد ثابتو نشون میده بازدیدکنندگان آنلاینم درست نشون نمیده ماژول های کندوکاو داده های آماری، آمار کاتالوگ، مراجعین آنلاین و مراجعین و بازدید کنندگانو حذف کردم بعد دوباره نصب کردم ولی درست نشد کسی میدونه مشکل از کجاست؟ سلام برای من هم این مشکل به وجود اومده ؛ درست بود ولی از سال 98 به بعد رو درست نشون نمیده! (همه چی رو صفر نشون میده) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2019 سلام برای من هم این مشکل به وجود اومده ؛ درست بود ولی از سال 98 به بعد رو درست نشون نمیده! (همه چی رو صفر نشون میده) تاریخ 1 و 2 فروردین هر سال رو آمارگیر نمیتونه آمار بده. از 3 فروردین تنظیم کنید مشکل حل میشه واکنش ها : general2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .