Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 8، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2020 درود برای تغییر این مورد باید شخصی سازی انجام بشه، در صورتی که آشنایی به کدنویسی دارید میتونید فایل های مربوط به بلاگ رو ویرایش کنید، در غیر اینصورت میتونید از طریق تیکت درخواست تون رو مطرح کنید موفق باشید واکنش ها : payam 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در اردیبهشت 8، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2020 سلام دوستان در بخش وبلاگ الکترون قسمتی در تنظیمات هر مقاله هست به اسم Select Related Products که محصولا مرتبط هست وقتی محصول را انتخاب میکنم و ذخیره میزنم و مقاله را که نگاه میکنم محصول مرتبط نمایش داده نمیشه میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2020 با سلام برای رفع مشکلات تجاری تیکت بزنید : https://ipresta.ir/support موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در اردیبهشت 12، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2020 درود برای تغییر این مورد باید شخصی سازی انجام بشه، در صورتی که آشنایی به کدنویسی دارید میتونید فایل های مربوط به بلاگ رو ویرایش کنید، در غیر اینصورت میتونید از طریق تیکت درخواست تون رو مطرح کنید موفق باشید بله اشنایی دارم ولی فایل مربوطه نمیدونم کدوم هست؟ ماژول که میدونم xipblog هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در اردیبهشت 12، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2020 درود برای تغییر این مورد باید شخصی سازی انجام بشه، در صورتی که آشنایی به کدنویسی دارید میتونید فایل های مربوط به بلاگ رو ویرایش کنید، در غیر اینصورت میتونید از طریق تیکت درخواست تون رو مطرح کنید موفق باشید اما کدوم فایل باید ویرایش بشه برای تغییر اندازه تگ h3 به h1 در عناوین مقالات بخش وبلاگ؟ همش باید ویرایش بشه چون به هم مرتبطه یا یکی فایل هست باید ویرایش بشه؟ من اکثرشو ویرایش کردم و تغییر اعمال نشد اسم فایل را می خوام چون این ماژول استاندارد پرستاشاپ نیست و طراحان لطف کنند راهنمایی کنند این سوال من شامل هزینه نمیشه چون بصورت استانداردطراح باید h1 میگذاشت لطفا طراحان عزیز راهنماییم کنید ممنونتون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در اردیبهشت 15، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2020 اما کدوم فایل باید ویرایش بشه برای تغییر اندازه تگ h3 به h1 در عناوین مقالات بخش وبلاگ؟ همش باید ویرایش بشه چون به هم مرتبطه یا یکی فایل هست باید ویرایش بشه؟ من اکثرشو ویرایش کردم و تغییر اعمال نشد اسم فایل را می خوام چون این ماژول استاندارد پرستاشاپ نیست و طراحان لطف کنند راهنمایی کنند این سوال من شامل هزینه نمیشه چون بصورت استانداردطراح باید h1 میگذاشت لطفا طراحان عزیز راهنماییم کنید ممنونتون میشم سلام به طراحان عزیز لطفا این مورد بنده را راهنمایی کنید و برای تشکر یک باگ قالب که مهم هم هست را به شما اطلاع میدهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در اردیبهشت 15، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2020 اما کدوم فایل باید ویرایش بشه برای تغییر اندازه تگ h3 به h1 در عناوین مقالات بخش وبلاگ؟ همش باید ویرایش بشه چون به هم مرتبطه یا یکی فایل هست باید ویرایش بشه؟ من اکثرشو ویرایش کردم و تغییر اعمال نشد اسم فایل را می خوام چون این ماژول استاندارد پرستاشاپ نیست و طراحان لطف کنند راهنمایی کنند این سوال من شامل هزینه نمیشه چون بصورت استانداردطراح باید h1 میگذاشت لطفا طراحان عزیز راهنماییم کنید ممنونتون میشم سلام به طراحان عزیز لطفا این مورد بنده را راهنمایی کنید و برای تشکر یک باگ قالب که مهم هم هست را به شما اطلاع میدهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در اردیبهشت 15، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2020 در ضمن لوگوی پایین همین انجمن(فوتر) که به صفحه نمایندگی پرستاشاپ لینک دادین لینک اشتباه هست لینک صحیح: https://www.prestashop.com/en/experts/ipresta?ab=1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payam ارسال شده در اردیبهشت 15، 2020 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2020 دیگه راهنماییم کنید ثواب داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghezshop ارسال شده در خرداد 4، 2020 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2020 سلام و خسته نباشید در بخش وبلاگ الکترون در آدرس بعد از URL Rewrite این متن ?page_type=post اضافه میشه به آخر آدرس پست ها به چه صورت میشه این قسمت رو از آخر آدرس حذف کرد./ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 8، 2020 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2020 با سلام قابل حذف نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahabalk ارسال شده در تیر 3، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2020 سلام آقا این بخش تیکت رو درست کنید. من هم نمیتونم وارد شم. رمز رو هم در بازارچه تغییر دادم ولی بازم وارد نمیشم. اینطور نمیتونم پشتیبانی بگیرم که.. اما مشکل من: قالب رو آپلود میکنم ولی وقتی میخوام قالب رو برای بار اول فعال کنم با پیغام property xippostsclass->active is not valid مواجه میشم. ولی برای بار دوم که قالب رو فعال میکنم بدون پیغام فعال میشه. میخواستم بدونم این پیغام واسه چیه یا قالب رو درست نصب کردم یا نه؟ پیغام رو ضمیمه کردم.http://imgurl.ir/uploads/q092446_Untitled.jpg درود برای رفع مشکل ورود به تیکت از ایمیلی که عضو هستید به آدرس [email protected] ایمیل ارسال کنید تا مشکل ورود شما بررسی بشه. اگر بار دوم نصب شده مشکلی نیست و میتونید از قالب استفاده کنید. موفق باشید اگر به غیر از ارجا به بخش تیکت لطف بکنید در بخش های عمومی هم پاسخ مشکلات کاربران رو بدید ، منی که با سرچ مشکلم و با سرعت می خواهم مشکل نصبم رو حل کنم هم به جوابم برسم و علاف تیکت و دسترسی دادن و زمان و... نشم ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahabalk ارسال شده در تیر 3، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2020 . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در تیر 19، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2020 این قالب با نسخه 1.6.1.24 هماهنگ هست و مشکلی ندارد تا ارتقا دهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 21، 2020 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2020 این قالب با نسخه 1.6.1.24 هماهنگ هست و مشکلی ندارد تا ارتقا دهم؟ با سلام خیر مشکلی نداره و سازگاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghezshop ارسال شده در مرداد 29، 2020 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2020 -------------------------------- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghezshop ارسال شده در مرداد 29، 2020 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2020 سلام بنده بعد از آپدیت به نسخه ١.٢.٤ در نسخه موبایل چند مشکل بوجود اومده اول اینکه حساب کاربری و سبد خرید و جستجو و منو در بالای سایت در نسخه موبایل بهم ریخته و از هر کدام دو آیکون ساخته شده دوم اینکه در تنظیمات قالب الکترون - قسمت -قالب صفحه محصول در حالت پیش فرض در نسخه موبایل گالری تصاویر مشکل داره و در همین قسمت زمانیکه سایدبار در چپ باشه در نسخه دسکتاپ و قسمت تنظیمات عمومی عریض ؟ پیشفرض باشه ، گالری با متن توضیحات کوتاه برخورد میکنه ممنون ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 30، 2020 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2020 لطفا برای پشتیبانی قالب تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arya ارسال شده در شهریور 21، 2020 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2020 سلام وقت بخیر این قالب با ورژن 1.6.1.8 سازگاری داره؟؟؟و نکته بعدی اینکه خواهشا تیکت ها رو یا جواب بدید یا اینکه ببندید وقتی نمیتونید پاسخگو باشید! با تشکر.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 21، 2020 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2020 سلام وقت بخیر این قالب با ورژن 1.6.1.8 سازگاری داره؟؟؟ و نکته بعدی اینکه خواهشا تیکت ها رو یا جواب بدید یا اینکه ببندید وقتی نمیتونید پاسخگو باشید! با تشکر.... سلام بله سازگاره البته توصیه می کنیم به نسخه 1.6.1.24 ارتقا بدید چه مشکلی در پاسخگویی تیکتتون بوده؟ تیکت ها بین 24 الی 48 ساعت کاری باید پاسخ داده بشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza.s ارسال شده در آذر 1، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2020 سلام این تم رو تازه خریدم و نصب کردم. بعد از نصب سایت دیگه بالا نمیاد و خطای 500 میده. فعلا برگردوندم حالت قبل. لطفا راهنمایی کنید. نسخه 1.6.1.24 هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 3، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2020 لطفا تیکت بزنید جهت بررسی https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza.s ارسال شده در آذر 4، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2020 ماژولی سازگار با این تم که تاریخ شمسی داشته باشه و ساعت اون هم قابل تنظیم باشه برای تم الکترون وجود داره؟ برای زمان بندی تحویل کالا منظورمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza.s ارسال شده در آذر 5، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2020 سلام، چگونه میتوان صفحهای دلخواه برای زمانی که کاربر در صفحه پرداخت آنلاین انصراف را میزند و به سایت بازمیگردد ایجاد کرد؟ در حال حاضر یک صفحه سایت خالی از اطلاعات به وی نشان داده میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .