farzad3620 ارسال شده در دی 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2017 با سلام و عرض ادب من یه هاست لینوکس cpanel دارم اول با ظرفیت 1 گیگ شروع کردم تا الان به 3 گیگ فضا رسیده و بیخود فضا اشغال میکنه ارور لاگا رو میگیرم و پوشه tmp رو خاللی میکنم البته مقدارشان زیاد نیست مشکل اصلی که در تصویر پیوست میکنم مربوط به پوشه cache زیر شاخه public_html میشه تا بعضی موارد تا 500 مگابایت میرسه استفاده از حافظه پنهان هم روی گزینه خیر گذاشتم ممنون میشم راهنمایی نمایید درضمن جوابی که از طرف هاست به من داده میشه میگه مشکل از اسکریپت سایتتون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در دی 11، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2017 با سلام ممنون میشم راهنمایی نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2017 سلام اگه تعداد محصولاتتون زیاده حافظه نهان رو روی دیتابیس تنظیم کنید ولی به نظر میرسه که حجم پوشه تصاویرتون بیش از اندازه زیاد شده. باید تصاویر رو قبل از آپلود به اندازه ابعاد تصاویر قالبتون (تنظیمات >> تصاویر) تغییر اندازه داده ، بهینه سازی و سپس آپلود کنید. موفق باشید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در دی 21، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2017 سلام ممنون از راهنماییتون ولی فروشگاه من کش ایجاد میکنه این حافظه نهان رو چطور میشه تو دیتابیس تنظیم کرد ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2017 پارامترهای پیشرفته >> کارایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در دی 29، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2017 با سلام قسمت مای اسکول سایت من فضای زیادی اشغال میکنه وحافظه نهان باید روشن باشه یا خاموش؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در فروردین 5، 2023 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2023 داخل هاست نسخه php مناسب ورژن پرستاشاپ تون رو انتخاب کنید مشکل حل میشه رو انتخاب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .