Amin7224 ارسال شده در بهمن 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2017 سلام وقتی محصول جدیدی رو به فروشگاه اضافه می کنم در قسمت شاخه مربوط به آن محصول ، بصورت دو محصول تکراری نمایش داده میشه بطور مثال اگه من 4 عدد محصول در شاخه لپتاپ داشته باشم در شاخه لپ تاپ 8 محصول بصورت جفت تکراری نمایش داده میشه آدرس سایت: Kangankala.ir ممنون میشم راهنمایی کنید چطور این مشکل رو برطرف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در بهمن 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2017 سلام کش پرستاتون را پاک کنید و اگر مشکلتون حل نشد تیکت بزنید تا براتون بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
royka_ir ارسال شده در اسفند 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2017 کش پرستا منظور کدوم قسمته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .