amin233 ارسال شده در مهر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 با سلام پس از انتقال فروشگاهم كه نسخه 1.3 هم هست به سرور جديد محصولات دانلودي ام دانلود نميشه و حتي بعضي فايلهاي پي دي في كه براي تست در قسمت ضميمه محصولات هم گداشه بودم نيز دانلود نمبشه و در ساختن محصولات جديد هم نه ميتونم اضافه كنم (آپلود) و نه اگه دستي آپلود كنم نميشه دانلود كردو يك صفحه سفيد مياد البته كليد هاي بالاي قسمت مديريت هست و لي وسط صفحه سفيد ميشه و خطايي هم نميدهد.يك مورد ديگه اينكه تو قسمت آپلود عكس ها هم در قسمت ويرايشگر متن هم دقيقا همين موضوعه و عكس ها هم آپلود نميشه و وسط صفحه سفيد ميشهگفتم شايد ازانتقال به سرور جديد باشه يك نسخه 1.4 هم روي همون سرور تستي نصب كردم همين مشكل بودبه نظرتون مربوط به تابع خاستي ميشه كه به هاستينگم بگم يا مربوط به چيز ديگه اي؟حدود 100 تا از محصولام دانلودي بود فعلا دستي ارسال ميكنم .لطفا مشكلم رو حل كنيدمن الله توفيق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 اول چيزي كه خوندم گفتم شايد از دسترسي نادرست پوشه هاتونه اونها رو چك كنيد كه پوشه هاي مورد نظر 777 باشن ولي گفتيد 1.4 هم نصب كردم اول دسترسي هاي پوشه ها رو چك كنيد و اگه درست بود طبق آموزش نصببازم مشكل داشتيد احتمال قوي هاستتونه و يكي دو تا تابع نيست كه بخواهيد بهشون بگيد و بعدا بازم دچار مشكلات عديده ديگه اي خواهيد شدبهتره هاستتونو عوض كنيد و يا حتي مي تونيم در خدمتتون باشيم اگه مشكلتون رفع نشد :ارايه هاست خارجي سازگار با پرستا شاپ ويژهي اعضاي انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در مهر 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 سلامديتا سنترم هتزنر استسرور هم تقريبا معتبرهاگه بخواهم باهاشون صحبت كنم ،كدوم توابع ميتونه اين مشكل رو ايجاد كنه؟كليه توابعي كه به اين موارد مربوط ميشه چي ميتونه باشه؟تا بپرسم ببينم فعاليههمچنين از چيز ديگه اي نميتونه باشه؟چون در هيچ مورد ديگه اي مشكل ندارم.روزي 20 تا سفارش دارم كامل انجام ميشه درگاه آنلاين خوبه.محصول وارد ميكنم و.. ولي فقط مشكل آپلود و دانلود دارمراستي تو جوملا هم يك تستي ميزنم ببينم همينجوره؟ممنون اول چيزي كه خوندم گفتم شايد از دسترسي نادرست پوشه هاتونه اونها رو چك كنيد كه پوشه هاي مورد نظر 777 باشن ولي گفتيد 1.4 هم نصب كردم اول دسترسي هاي پوشه ها رو چك كنيد و اگه درست بود طبق آموزش نصببازم مشكل داشتيد احتمال قوي هاستتونه و يكي دو تا تابع نيست كه بخواهيد بهشون بگيد و بعدا بازم دچار مشكلات عديده ديگه اي خواهيد شدبهتره هاستتونو عوض كنيد و يا حتي مي تونيم در خدمتتون باشيم اگه مشكلتون رفع نشد :ارايه هاست خارجي سازگار با پرستا شاپ ويژهي اعضاي انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 وسط صفحه سفيد ميشه ديباگ رو فعال كنيد تا خطاي مربوطه رو ببينيد و تابعش هم نمايش داده ميشه ولي طبق تجربم بارها به دوستان توصيه مي كنم با رفع اين مشكلات هم بازم بعدا با اين هاست هاي ناسازگار به مشكل مي خوريد و بارها گفتم هاست معتبر با هاست سازگار با پرستا زمين تا اسمون فرق داره پرستا توابعش ربطي به جوملا يا سيستم هاي ديگه داره و شايد بعضي مشترك باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در مهر 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 سلام و تشكر مجدددر مورد ديباگر راهنمايي كنيد كه در كجاست و چژگونه فعال و مشاهده كنم.در مورد هاست بنده ريسلري نيازم است و همچنين برنامه ها و cms هاي ديگري هم دارم در مورد اين موارد به خصوص ريسلري و همچنين ديتا سنتر و قيمت راهنمايي بفرماييد.با تشكروسط صفحه سفيد ميشه ديباگ رو فعال كنيد تا خطاي مربوطه رو ببينيد و تابعش هم نمايش داده ميشه ولي طبق تجربم بارها به دوستان توصيه مي كنم با رفع اين مشكلات هم بازم بعدا با اين هاست هاي ناسازگار به مشكل مي خوريد و بارها گفتم هاست معتبر با هاست سازگار با پرستا زمين تا اسمون فرق داره پرستا توابعش ربطي به جوملا يا سيستم هاي ديگه داره و شايد بعضي مشترك باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 فعال کردن دیباگفایل config/config.inc.php رو باز کنید و دیباگ رو on کنید و نمایش خطاهای sql رو true http://presta-shop.ir/Thread-152-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%DB%8C-Debug-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE?highlight=debug نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در مهر 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 با سلام و تشكروقتي كه فعال كردم و قسمتهايي جهت آپلودu;s زدم اين خطا را دادWarning: exec() has been disabled for security reasons in /home/mainsite/public_html/shop/images.inc.php on line 151اما يكي از محصولات رو دانلودي كردم و هنگامي كه ميخواهم دانلود كنم يك صفحه سفيد مياد بدون هيچ خطايي-اين خطاها كجا نوشته يا ثبت ميشوند.آيا همانموقع كه خطا رخ ميدهد نمايش ميدهد يا اينكه در جايي ذخيره ميشود؟با تشكرفعال کردن دیباگفایل config/config.inc.php رو باز کنید و دیباگ رو on کنید و نمایش خطاهای sql رو true http://presta-shop.ir/Thread-152-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%DB%8C-Debug-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE?highlight=debug نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 وقتي ديباگ رو فعال كنيد كه رديد خطاها در همون صفحه رويت ميشه فعلا كه يه تابعش مشخص شده :exec() كلا گفتم با درست كردش هم به مشكلات ديگه اي مي خوريد مي تونيد هاست يك گيگي كه گذاشتيم خريداري كنيد و محتويات ديگه به جز فروشگاه هم بريزيد توش بدون هيچ محدوديتي و سازگاري با انواع CMS ها و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 تابع مورد نظر رو فعال کنید.علت صفحه سفید هنگام دانلود اینه که فایل مورد نظر اندازه 0 داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .