rasuli ارسال شده در اسفند 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2017 سلام برای استفاده درگاه پرداخت سایت های که رائه میدهند میخوام استفاده کنم و اخرین نسخه رو نصب کردم شما چه سایتی رو پیشنهاد میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در اسفند 26، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2017 زرین پال 1.7 رو پشتیبانی نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اسفند 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2017 سلامدر حال حاضر ماژولها و قالبهای سازگار با نسخه 1.7 ارائه نشده است. خود پرستاشاپ 1.7 هم در مرحله آزمایش است و نسخه پایدارش ارائه نشده است. در صورت تمایل میتونید از ماژول پرداخت که در بازارچه نسخه تجاری و رایگانش موجود است استفاده کنید. https://ipresta.ir/prestashop-module/289-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در اسفند 26، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2017 من رایگان میخوام مثل زرین پال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .